Gama de siropuri Meltus – Sinergia dintre natura și știință

0
1229

Vineri, 10 martie 2017, ora 10.30, într-o atmosferă elegantă, într-una dintre sălile de epocă ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de a doua întâlnire Meltus Social Moms. Intalnirea a avut ca subiect principal de discuție gama de siropuri Meltus, bucuria de a fi mame și dinamica de a găsi mereu soluțiile cele mai bune pentru copii.

Subiectul principal? Cea mai des întâlnită afecțiune atât în viața copiilor, cât și în viața adulților: tusea.

Doamna doctor Helen Draghici, mama a patru fete, cu blândețe și umor, le-a împărtășit bloggeritelor și jurnalistelor prezente, din experiența sa vastă de mama, dar și de medic.

Din respect pentru pacienți, dar și pentru copiii pe care îi crește, doamna doctor testează, gustă și analizează cu multă atenție fiecare produs pe care îl recomandă. Doar după teste îndelungate, și-a căpătat încrederea și puterea de a recomanda acet produs.

Invitata specială a evenimentului, Anca Serea, a continuat dezvăluirea micilor secrete care o ajută să fie o mamă fericită. Și ea recomandă siropurile ca fiind unul dintre acele câteva elemente care o ajută să mențină echilibrul fizic al copiilor săi, indiferent de vârstă.

Le-am încercat și eu iarna trecută, l-am folosit pentru fetița mea după ce încercasem o tona de alte chestii, și îi dau dreptate în multe privințe. Chiar este un remediu eficient. Siropurile astea îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă care oferă un efect mult mai rapid fată de alte combinații. Natura și știința s-au întâlnit într-un singur loc.

Un alt subiect inepuizabil a fost cel despre ingredientele pe care le deţine gama de siropuri Meltus în compoziție; unele dintre ingredientele “minune” ale naturii: miere, pătlagină, grindelia, cimbru etc. Ingredientele naturale primează întotdeuna în fața celor artificiale, mai ales atunci când vorbim despre sănătatea copiilor.

Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor și datorită faptului că are efect antiinflamator, bactericid și imunostimulator. Practic, durata simptomatologiei supărătoare este cât mai scurtă, iar organismul luptă mult mai eficient. În plus, nu mai este nevoie de alte medicamente în completare.

In ceea ce privește Meltus Tusicalm pentru tusea iritativă – de cele mai multe ori de natură virală – combinația este 100% naturală si eficientă: componentele naturale din Meltus Tusicalm au efect antiviral, bactericid și antiinflamator, iar mierea și pătlagina au efect emolient.

Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ și pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ și www.bebetei.ro.

Pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală: codul de discount este SP0117.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.