Profesionalism. Excelenţă. Wella.

10
2096

Când vine vorba de hairstyling, excelenţa este ceea ce căutăm. Cred că majoritatea femeilor aleg un salon nu doar pentru produsele folosite, dar şi pentru nivelul de profesionalism al coaforilor. Iar Wella a sărbătorit în luna mai 135 de ani de excelenţă în hairstyling.

Şi cum se poate sărbători un astffel de moment dacă nu cu o gală. Scena de la Sala Palatului a devenit neîncăpătoare, pentru că cei mai talentaţi stilişti au demonstrat care sunt cele mai noi tendinţe în domeniu, punându-şi întreaga măiestrie la bătaie.

Geniile din spatele show-ului? Echipa de stilişti  Wella Romania si Echipa SASSOON Academy Londra, reprezentată de Mark Hayes, Edward Darley, Alex Pineda.

Gala Wella 2015

Dintr-un astfel de show nu lipsesc niciodată premierele, prezentându-se tendinţele pentru primăvară/vară şi toamnă/iarnă 2015.

La ce tunsori, coafuri şi culori ar trebui să ne gândim în sezonul cald? La efectele pe care lumina le creează în păr, la texturi uşoare şi forme aparent accentuate, o călătorie spre iluminare ( The Journey of Enlightenment. Acest stil este puternic individualizat şi are o componentă exploratoare, aproape eterică.

Din toamnă pornim spre teritorii neexplorate (Uncharted Territories), se preiau puternic elemente din natură, creându-se atfel un look uşor sălbatic. Pe partea de colorare predomină nuanţele marmorate şi tonurile pământii.

Gala Wella 2015 - trend visions

Inspiraţia poate veni din orice domeniu, iar pe scena galei a fost prezentată colecţia The Group, creată de SASSOON Academy bazându-se pe romanele lui J.D. Salinger. Nuanţele adoptate sunt din spectrul blond cenuşiu, ca sărutat de soare. Tăieturile sunt curate, simple, perfecte, elegante.

Ce-ar fi o gală fără premiere? Cei mai talentaţi hairstilişti din România au fost răsplătiţi pentru munca şi talentul lor. Câştigătorul premiului I la secţiunea Trend Vision Consacraţi este Radu Constantin Dica de la Z Salon din Sibiu, iar în noiembrie 2015 va reprezenta România la concursul internaţional de hairstyling ITVA Berlin.

Alţi câştigători, la celelalte categorii, sunt Mihai Laurenţiu Badin, de la Artist Salon & Academy din Bucuresti, la secţiunea Trend Vision Cut & Color Women; Andreea Georgiana Guta, de la Abbate Salon din Bucureşti, la secţiunea Trend Vision Cut & Color Men; Adina Dana Mititelu, de la Adrian`s Team din Iaşi, la secţiunea Trend Vision Long Hair.

În 135 de existenţă, Wella a reuşit să aducă inspiraţie, bucurie şi excelenţă în lume, atât prin produse, cât şi prin inovaţia adusă în tehnicile de coafare şi colorare. Şi noi ne putem bucura astăzi în saloanele din România de aceeaşi excelenţă, pentru că avem hairstilişti talentaţi.

10 COMMENTS

  1. daca iti spun ca ma vopsesc doar cu vopsea profesionala wella koleston si folosesc produsele lor de styling…cred ca intelegi ca apreciez acest brand ..pana la infinit si inapoi !!!

  2. Este unul dintre cele mai consecvente brand-uri din domeniu prin calitate, diversitatea si accesibilitate. Probabil ca de aceea i-am ramas un consumator fidel.

  3. Hey! O prietena a sugerat ca ar fi foarte indicat pentru parul meu(lung, negru si razvratit) un tratament cu keratina pentru disciplinare si indreptare o perioada! Ce parere ai? Multumesc!

    • Bună, Astrid.
      Depinde mult de structura firului de păr, cred că cel mai bine îţi întrebi stilistul. Trebuie luate în calcul mai multe variabile, inclusiv viteza de creştere (părul de la rădăcină, care creşte şi nu a beneficiat de tratament, va avea tendinţa să crească la fel de răzvrătit, pe când lungimile vor rămâne drepte).

Comentează și tu! Spune-ți părerea.