Frumusețe românească – prin ochii voștri

6
2228

Ei, dragilor, am ajuns în acel moment în care vă bucur pe unele dintre voi și probabil întristez nițel pe altele. Departe de mine dorința de a vă întrista, însă așa cum bine știți, concursul cu premii Avon are doar cinci câștigătoare, așa că vreau – nu vreau, trebuie ca din colajele și pozele inspiraționale pe care mi le-ați trimis să le aleg pe acelea care mi-au creat și mie emoție, nu numai vouă.

Cele mai multe dintre voi ați fost tare inspirate. Ori ați găsit o poză care reflectă frumusețea autentică a românilor, ori ați găsit o modalitate ca prin colajele create să vă transmiteți mesajul. Apreciez fiecare dintre emailurile voastre și vă foarte mulțumesc pentru înscrieri. Sper ca măcar pentru câteva minute să vă fi simțit mândre de faptul că sunteți născute în România, trimițând emailul.

Dar hai să nu ne întindem și să ajungem la partea care interesează cel mai tare. Care sunt câștigătorii:

Am ales poza Alexandrei pentru că mi-a inspirat vară, căldură și un tip de frumusețe care poate este subestimat momentan, frumusețea naturală. Nu am idee cum sunt machiate buzele, însă parcă-parcă le-aș vedea doar ușor puse în evidență de un luciu de buze Absolute în nuanța Heavenly Honey. Voi ce ziceți?

#frumuseteromaneasca Castigatoare 1 - Alexandra Roata

Cristina mi-a trimis iar un colaj interesant, cu o poveste foarte frumoasă. Clasa ei a participat la un proiect școlar și pentru participare au pus în scenă o nuntă tradițională românească, cu tot ce implică ea. Cristina are și o părere frumoasă despre frumusețea românească  -„Referitor la frumusețea românească, acesta înseamnă pentru mine în primul rând portul popular, apoi inocența și bujorii din obrajii româncuțelor și nu în ultimul rând, dragostea de țară.”

#frumuseteromaneasca Castigatoare 2 - Cristina Moldovan

Dintre noutățile din broșura Avon de vară cred că mascara Mega Effects Ultra Black s-ar potrivi cel mai bine în colajul de mai sus. Nu de-alta, dar ochii sunt oglinda sufletului, iar privirea galeșă sau aprigă caracterizează excelent femeia româncă.

Următoarea pe listă este Monika, cu un colaj ce transmite și un mesaj frumos.

#frumuseteromaneasca-Castigatoare-3---Monika-Medvei

Văd mult-mult roșu pasional în poza Monikăi și cumva am simțit că asta o definește – pasiunea pentru viață și pentru frumos. I-aș recomanda să încerce noul ruj Avon Ultra Color Bold în ediție limitată, nuanța Red Rave. Cred că i s-ar potrivi de minune!

Gica este de părere că „frumusețea românească se rezumă la simplitate. Fiecare femeie este frumoasă în felul său, însă nu fiecare știe să își pună în valoare calitățile și să-și ascundă defectele.” A ales să poarte o ie în poze și să folosească unul dintre noile rujuri Avon Ultra Beauty.

#frumuseteromaneasca Castigatoare 4 - Gica Moldovan

Ultima câștigătoare (apropos, ordinea este aleatoare) este Simona. A ales ca inspirație o poză cu tabloul lui Nicolae Grigorescu pe care cred că deja îl cunoașteți. „Țăranca” este imaginea care a tronat în copilăria mea în sufragerie, în forma unui goblen lucrat foarte fin de mama. M-a fascinat nu doar delicatețea lucrăturii, pentru că doar de la apropiere puteai să îți dai seama că este un goblen și nu o pictură, dar și culorile neutre pe care pictorul a ales să le folosească – bej, crem, pământiu. Și totul pentru a pune în valoare frumusețea portului românesc și bujorii din obrajii frumoasei femei ce a pozat artistului.

#frumuseteromaneasca Castigatoare 5 Simona PaunMie culorile predominante ale tabloului mi-aduc aminte de paleta Precious Shells, pe care de altfel am ales-o și pentru a-mi evidenția ochii în articolul ce anunța concursul.

Încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru fotografiile și colajele minunate pe care mi le-ați trimis. Cum deja am adresele câștigătoarelor premiile vor pleca în curând spre ele din partea sponsorilor. Aș ruga însă pe fiecare dintre câștigătoare să-mi trimită fiecare un email în care să-mi precizeze un top 3 al seturilor #frumuseteromaneasca pe care si le doresc. Voi incerca sa fac de asa natura incat fiecare sa primeasca ceea ce-si doreste, dar voi tine cont si de ordinea in care vor veni emailurile, astfel încât să nu existe supărări (sper).

6 COMENTARII

  1. Draga Jules, multumesc frumos pentru aceasta supriza minunata!! Ai observat foarte bine imi place mult culoarea rosie si tot ceea ce fac incerc sa fac cu pasiune. Multumesc inca o data pentru aceasta provocare si pentru acest cadou frumos chiar de ziua ta! Iti doresc si eu din tot sufletul la multi ani sanatosi, frumosi si fericiti!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.