Simbio – Biroul meu săptămâna aceasta

3
1094

Pentru că trebuie să continui buna tradiție de a descoperi locuri numai bune de instalat un birou provizoriu, săptămâna aceasta transmit de la Simbio.

Se găsește pe strada Negustori la numărul 26, deci este relativ aproape de școala copiilor, dacă vin din Piața Rosetti. Nu se încadrează ca și program, ei deschid la 10:00 în fiecare dimineață și v-am povestit că eu am nevoie de un spațiu începând cu ora 8:00. Și totuși merg aici săptămâna aceasta pentru că….well, săptămâna aceasta copiii sunt în vacanță.

Nu știu cum este pentru voi, dar pentru mine vacanța este o binecuvântare. Și asta pentru că nu sunt nevoită să mă trezesc la 6:30 dimineață de dimineață și mă pot comporta ca un om normal a cărui oră de trezire este 8:00.

Copiii mei au activități începând cu ora 13:00, activități la care prezența mea nu este necesară, deci momentul oportun pentru a lucra. Minunat, nu? Îmi place aranjamentul ăsta al nostru, fiecare își poate rezolva activitățile separat, apoi ne reunim și petrecem mult timp împreună.

Acum, că ei fac activități distractive iar eu fac activități aducătoare de bani….asta nu mai comentăm 🙂

Revenind la Simbio, am ales să lucrez de aici pentru că sunt în căutarea inspirației. Ori aici, ori de câte ori am fost în vizită, inspirația era la tot pasul. Tot spațiul este ticsit, numai să întinzi mâna și să iei. Unde mai pui la socoteală că, atunci când ai obosit, o mângâi pe Luna, pisica restaurantului. O smotocești bine și gata, ți-ai reîncărcat bateriile.

În plus, ajung foarte ușor de la mine de acasă. Îmi este aproape și face ca toată experiența să fie încă și mai plăcută.

Bilă albă pentru Simbio pentru prizele montate la tot pasul, strategic de altfel, încât ai acces la energie pentru laptop sau telefon de la masa la care lucrezi. Bilă albă 2 pentru Simbio pentru limonada senzațională. După primul pahar am solicitat un furtun care să facă legătură directă între mine și butoiul cu limonadă comandat, am zis că e mai simplu.

Mansarda lor are un mic balcon cu o super priveliște. Mi-a făcut cu ochiul ori de câte ori am urcat în mansardă la evenimente. Sunt curioasă dacă mă vor lăsa să lucrez de acolo. Poate dacă îi rog frumos?!

Acestea fiind spuse, ne auzim la final de săptămână cu impresii și concluzii.

săptămână plină de inspirație,

Raluca

3 COMMENTS

  1. Mi-ar placea si mie sa lucrez intr-un mediu asa relaxat 🙂
    P.s : m-a amuzat incredibil de tare faza cu furtunul :)))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.