Festivalul Blogurilor și Vinurilor

0
1109

Printre cele mai mișto evenimente la care am participat anul acesta se numără și Festivalul blogurilor și vinurilor, care se afla la prima ediție. Un eveniment în cadrul căruia peste 50 dintre cei mai buni bloggeri de food, vin, fotografie, călătorie și lifestyle și-au dat întâlnire la Arcub – Hanul Gabrovenilor cu cititorii lor și cu iubitorii de vin.

Peste 1.200 de vinuri dintre cele 1.700 prezentate și jurizate la IWCB – Concursul Internațional de Vinuri București – preparate culinare de excepție, surprize și premii din partea expozanților. Multă veselie și socializare, prieteni noi și vechi, povești la un pahar cu vin și o organizare excepțională. 

Timpul și implicarea bloggerilor și partenerilor care ne-au fost alături sunt neprețuite. Le mulțumim tuturor celor prezenți datorită cărora a fost posibilă o zi atât de frumoasă, bloggerilor de food care s-au mobilizat extraordinar să ne gătească preparate grozave, celor care ne-au prezentat vinurile favorite, cramelor și expozanților. Cred că, pe lângă partea de networking și veselia voastră, care au animat această ediție, am mai contribuit împreună un pic la dezvoltarea culturii vinului și a gastronomiei și în rândul vizitatorilor veniți în număr mare, special să îi cunoască. Mulțumim IWCB România care a făcut posibilă degustarea unor vinuri din toată lumea, unele nu foarte accesibile publicului larg”, Adriana Popescu, organizator Vinul.Ro / Social City Food and Wine.

Am degustat câteva vinuri deosebite și am încercat un fel de cocktail care a devenit preferatul meu pentru vara aceasta. O băutură ușoară, răcoroasă și deloc tare. Gustările pregătite de către bloggeri au fost jurizate și au fost ales și un câștigător. Preferatul meu a fost cornerul amenajat de către Bucătăria Grecească. Nu știu dacă sunt părtinitoare, originile mele fiind grecești, sau pur și simplu arăta incredibil 🙂

Evenimentul a fost unul conex IWCB – International Wine Contest Bucharest 2017, cu sprijinul Primăriei Municipiului București și ARCUB. Am plecat acasă cu un vin extraordinar, cu bunătăți de la Podravka România, cosmetice Himalaya Herbals, măști pentru față 7thheaven România, cu multe povești și multă bucurie în suflet. Abia aștept ediția viitoare 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.