6 zile până la Crăciun

3
2016

Dragilor, chiar am intrat în linie dreaptă până la Crăciun. Astăzi vom trece în revistă oferta de cadouri de la Eucerin. Nu de-alta, dar farmaciile cu siguranță le găsiți ușor, pe fiecare stradă, deci e ușor să faceți shopping.

Pachetele Eucerin sunt împachetate de sărbătoare, soluții complete de îngrijire pentru toți cei care acordă atenție sporită pielii lor. De exemplu, pentru primele riduri și linii fine, gama Eucerin Q10 este cadoul pe care îl căutați. Pachetul are reducere de 25% față de prețul separat al produselor și conține o cremă de zi și o cremă de noapte. Preț recomandat: 131 lei.

Cadouri Eucerin Antirid si antiaging - Craciun 2014

Pentru femeile care au nevoie de rezultate împotriva ridurilor deja formate, gama Hyaluron-Filler este cea mai potrivită. Tot o cremă de zi și o cremă de noapte, într-un pachet ambalalat deja pentru a fi oferit în dar, cu o reducere de 25%. Preț recomandat: 170 lei.

Ultima gamă lansată de Eucerin este Volume-Filler și probabil o cunoașteți deja din alte articole de pe blog. Se bucură de ultimele inovații și descoperiri în îngrijirea tenului, iar crema de zi și crema de noapte în variantă mini (20ml – cadou) are un preț de 111 lei.

Cadou Eucerin Volume Filler Craciun 2014

Nu au fost uitați bărbații, iar pachetul Silver Shave este creat special pentru ei. Un bărbierit perfect, fără iritații, cu gelul de ras și balsamul după ras, special concepute pentru pielea sensibilă, chiar cu probleme. Și acest pachet se bucură de o reducere față de prețul produselor achiziționate separat și costă 88 de lei.

Cadou Eucerin barbati Craciun 2014

Am încredere în Eucerin, pentru că produsele și-au dovedit eficiența în cazul meu. Una dintre cremele de ochi preferate anul acesta a fost chiar Volume-Filler, chiar dacă mulți mi-au spus că se adresează unei persoane mai în vârstă. Oboseala, stresul, agitația, grimasele, fac ca zona ochilor mei să fie cumva înaintea vârstei fizice, iar un ajutor pentru a nu lăsa liniile fine și ridurile să devină mai profunde nu este niciodată un lucru rău. Folosesc întotdeauna produsele de îngrijire conform nevoilor și cerințelor pielii mele, vârsta din cartea de identitate nu este cea care decide în locul meu.

Produsele Eucerin se găsesc doar în farmacii, așa că aveți acest lucru în minte atunci când le căutați.

3 COMENTARII

  1. N-am incercat multe produse Eucerin, insa ce-am incercat mi-a placut (crema de maini castigata la tine pe blog este unul din produse; cu o textura bogata, este perfecta pentru hidratarea mainilor in special acum iarna ).

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.