Primul curs de machiaj EntreprenElle și Deborah Milano – cum a fost

1
1922

Dragilor, în ultimele săptămâni am fost mai mult dispărută decât activă în mediul online și o să vă povestesc cu cât mai multe amănunte cum a fost la primul eveniment internațional bloggerilor organizat de Bioderma, însă până atunci, să știți că am mai multe „restanțe”. Noutăți parfumate și colorate, ba chiar și de îngrijire, presărate cu ceva noutăți din modă. Voi continua și #SăptămânaLancome, pe care am abandonat-o atunci când am aflat că voi pleca la Cannes. Trebuia să încep să mă organizez pentru călătorie, plus task-urile zilnice, cele de dinafara blogului. Să zicem că am luat o mică pauză de regrupare.

Astăzi vreau neapărat însă să vă povestesc cum a fost la primul seminar de auto-machiaj Makeup for Success organizat de EntreprenElle și Deborah Milano. Cursul a fost organizat pe 2 aprilie și a avut loc la sediul Niran, importator al produselor Deborah. Ca profesoară am avut-o pe Lucia Scurtu, make-up artist al brand-ului.

Curs machiaj Deborah Milano - AntreprenELLE

Cursul este unul intensiv, cuprinde parte teoretică și parte practică. Uitasem să întreb dacă avem nevoie de ustensilele noastre, însă când am ajuns la fața locului am văzut că absolut tot necesarul de pensule și produse de machiaj este asigurat de organizatori. Mi-a plăcut foarte mult faptul că Lucia a început cu noțiuni elementare de îngrijire a tenului. De la curățare la hidratare și SPF, nu a fost ratat niciun pas esențial în pregătirea pielii pentru machiaj. Pentru că o pânză curată este una cu care se lucrează mult mai ușor.

Seminar auto-machiaj AntreprenELLE si Deborah Milano

Am reîmprospătat informațiile despre subtonurile pielii, forma feței și tipul de ten, iar Lucia a ajutat fiecare dintre participante să-și identifice caracteristicile pielii și fizionomiei. Mi-a plăcut foarte tare acest lucru, pentru că fiecare participantă a primit întreaga atenție și tot sprijinul, în fiecare pas al seminarului. Ni s-a răspuns la orice întrebare, am participat la discuții cu experiența personală și per total și eu și Raluca ne-am simțit foarte bine. Am primit sfaturi legate de nuanțele pe care ar trebui să le folosim, aplicarea fardului de obraz în funcție de forma feței. Plus partea practică, unde Lucia a trecut și a stat cu fiecare dintre noi atât cât era necesar pentru ca aplicarea să fie impecabilă.

Am avut parte și de o surpriză, pentru că Alex, hair stylist, a venit alături de noi să ne explice mai multe despre coafură și forma feței. Ne-a făcut recomandări de tunsoare și culoare, astfel încât să putem fi cele mai bune versiuni ale noastre.

Am primit ulterior și suportul de curs în format electronic, așa că toate informațiile ne-au rămas disponibile și pentru viitor, ca referință.

Nu e ca și cum nu cunosc tehnicile de aplicare, însă un refresh din când în când este binevenit. În plus, fiecare brand de produse are trucuri de aplicare pentru produsele sale și astfel se pot obține cele mai bune rezultate. M-am bucurat să văd că produsele care mie mi-au plăcut cel mai mult în #SăptămânaDeborahMilano au fost apreciate și de femeile prezente la curs. Fără să pară că mă laud, însă încă o dată mi s-a confirmat că expertiza mea în materie de cosmetice a atins nivelul la care îmi pot da seama ce le place femeilor.

Deborah Milano - produse machiaj

Ca și concluzie, da, recomand cursul Makeup For Success și mi s-a părut unul excelent ca și informații oferite, plus partea tehnică, de aplicare. Și dacă vă interesează un astfel de curs, de auto-machiaj, atunci ar trebui să știți că următoarea ediție are loc pe 16 aprilie, tot la sediul Niran. Costul de participare este de 400 de lei și include un gift bag de 150 de lei. Mai exact, fiecare își alege produsele Deborah Milano pe care le dorește, ba chiar și la prețuri reduse față de cele recomandate în magazin.

Eu, de exemplu, pusesem deja ochii pe fondul de ten Dress Me Perfect și am avut ocazia să-l încerc, să-i testez rezistența. Și da, va intra în trusa mea de machiaj. Plus trusa de farduri Saffron și creionul kohl bej, pentru că este excelent pentru a masca oboseala și a da în orice moment al zilei un look fresh privirii. Ralucăi i-a plăcut primerul pentru ten (eu deja îl ador!), dar și rujurile rezistente. Așa că vom mai discuta despre produsele Deborah Milano de-acum înainte, pentru că merită într-adevăr investiția și îndeplinesc așteptările.

Fond de ten Deborah Milano Dress me Perfect

Cui i-aș recomanda cursul Makeup For Success? Femeilor cărora le este încă frică de machiaj și nu sunt sigure cum să folosească fardurile de pleoape sau fardul de obraz. Celor care încă nu știu ce li se potrivește ca și culori sau nu știu cum să-și găsească nuanța ideală de fond de ten. Celor care vor să descopere produsele Deborah Milano și să le încerce pe îndelete, cu sfaturi de aplicare.

Cert este că pe 2 aprilie ne-am simțit excelent la curs și voi urmări în continuare evenimentele organizate de AntreprenElle. Denisa Avram a organizat un eveniment la care mă bucur mult că am participat și-i mulțumim că ne-a invitat.

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.