Hidratarea pielii: corvoadă sau răsfăț?

2
2001

Nu știu câte dintre voi fac din îngrijirea pielii un răsfăț, însă eu de cele mai multe ori o simt mai degrabă ca pe o necesitate. Așa că atunci când ies din duș și știu că trebuie să aplic și o cremă sau un ulei o fac mai mult în grabă. Dove ne invită însă să transformăm experiența îngrijirii pielii într-una multi-senzorială, ca într-un spa.

Se lansează Dove DermaSpa, un nou concept de îngrijire a pielii ce îmbină expertiza dermatologică cu experiența multi-senzorială spa. Astfel, femeile sunt încurajate să transforme ritualul de hidratare într-un moment de răsfăț, să se reconecteze cu propriul lor corp în timp ce-și îngrijesc pielea.

Toate cele 4 game noi ale colecției conțin tehnologia Cell-Moisturizers, cea mai nouă inovație în îngrijirea pielii de la Dove. Agenții de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale sunt derivați din produsele pentru îngrijirea tenului și îmbunătățesc rolul de barieră de protecție a pielii mai bine față de glicerină, principalul agent hidratant utilizat în produsele de îngrijire a corpului.

Extravagante, produsele DermaSpa au parfumuri dezvoltate în colaborare cu Ann Gottlieb, parfumier ce a colaborat și cu Dior, Marc Jacobs și Calvin Klein.

De ce DermaSpa? Pentru că un studiu realizat de Dove (Dove Body Love) a arătat că mai bine de jumătate dintre femei ar folosi mai des produse de hidratare a corpului dacă acestea s-ar simți mai plăcut pe pielea lor. Așa a apărut DermaSpa, ce combină ce este mai bun din cele două domenii – produse eficiente, cu ingrediente active cu efecte dovedite și o experiență plăcută la utilizare, de răsfăț.

Dar hai să aflăm care sunt cele 4 game noi Dove DermaSpa:

Dove DermaSpa Goodness3

Goodness³ – combină uleiuri omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ pentru hidratare optimă. Aceste produse oferă pielii o textură mai fină, mai luminoasă, catifelată şi cu un aspect uniform. Aroma Goodness³ este o combinație de vanilie, nucă de cocos și mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani. Iar produsele disponibile sunt: loțiune de corp Dove DermaSpa Goodness³, ulei de corp Dove DermaSpa Goodness³, cremă de corp Dove DermaSpa Goodness³ şi cremă de mâini Dove DermaSpa Goodness³ .

Dove DermaSpa Uplifted

Uplifted+ – hidratare și hrănire în profunzime, elemente ce ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii. Produsele îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce. Gama Uplifted+ conține loțiune de corp Dove DermaSpa Uplifted+, ulei de corp Dove DermaSpa Uplifted+ şi roll-on pentru corp Dove DermaSpa Uplifted+.

Dove DermaSpa Summer Revived

Summer Revived este prima loțiune de corp Dove ce combină tehnologia Cell-Moisturisers™ cu pigmenți delicați pentru un bronz cu aspect natural şi discret.  Este disponibilă în varianta pentru piele medie spre închisă.

Dove DermaSpa Intensive

Intensive – calmare și hidratare pentru pielea uscată a mâinilor, fără senzație uleioasă. Produsul disponibil este o cremă de mâni, pentru piele catifelată și netedă.

Știați că doar 4 din 10 femei privesc hidratarea pielii ca fiind o modalitate de răsfăţ? Dove ne invită să ne schimbăm părerea despre hidratare cu noua colecție de produse DermaSpa. Ce credeți, o să reușească? Voi cum priviți hidratarea pielii, ca pe o corvoadă sau ca pe un răsfăț?

2 COMENTARII

    • Da, de-asta probabil și eu am în general o problemă cu cremuirea de seară. Nu mă deranjează deloc-deloc când vine vorba de ten, dar pe corp…prefer să fie rapidă, cu texturi ușoare, care se absorb rapid. Și cam asta oferă Dove cu noua gamă. Chiar și uleiurile sunt întrucâtva mai dense, ușor de folosit, cât să le aplici rapid, să nu se strecoare printre degete și să te arunci în pijamale pufoase și să te odihnești 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.