In Extenso by Auchan – fashion shop point pentru familie

6
7882

Sper că nu ne-ați dat dispărute pe mine și pe Raluca zilele acestea. Săptămâna asta a fost ca o tornadă, cu multe vești ce ne-au luat prin surprindere. Martie s-a încheiat cam așa cum a fost, cu o lipsă acută de timp și de energie, dar o lăsăm în urmă. În schimb, începutul de aprilie a venit nu doar cu mult soare, ci și cu multe călătorii. N-am păcălit pe nimeni, dar pe 1 aprilie ne-am trezit dis-de-dimineață să plecăm în orașul meu de naștere, la Pitești. Cu scop foarte precis!

Pe galeria Auchan din nordul orașului, mai exact în Centrul Comercial Găvana, pe strada Dobrogeanu Gherea, s-a deschis un nou magazin In Extenso by Auchan. Și cum am fost invitate la deschidere, am spus da. A fost prima dată când am plecat la drum ceva mai lung împreună cu Raluca, și-am profitat de ocazie să mai stau puțin și cu mama.

In Extenso Auchan Pitesti - Tricouri polo si camasi barbati

In Extenso este brandul de haine al Auchan. O parte dintre produse le găsiți în raioanele de textile ale supermarket-ului, însă magazinele de pe galeriile comerciale sunt cele în care ne putem bucura de o altă experiență de shopping. Destinate întregii familii, dar cu accent pe hainele pentru copii, am rămas foarte plăcut surprinsă de selecția de haine. Casual și basic, mămicile și tăticii care intră inițial în magazin pentru a-i echipa pe prichindei cu tot necesarul pot găsi articole confortabile pe care să le introducă în garderoba lor. Nici măcar noi nu am plecat fără să facem câteva cumpărături, iar dacă nu ne-am fi grăbit să prindem următorul autocar spre București probabil am fi petrecut încă vreo oră probând și alegând haine.

In Extenso Auchan Pitesti - zona copii 1

Magazinul In Extenso din Pitești are și cabine de probă, mari și luminoase, dar și un loc de joacă pentru copii, astfel încât întreaga familie să aibă o experiență plăcută. Prețurile sunt cele cu care supermarket-ul ne-a obișnuit deja, mici și potrivite pentru orice buget.

Zona de joaca In Extenso Pitesti - Auchan

Tinerele mămici, sau cei care s-au îndrăgostit de prichindelul unei prietene, ca mine, pot să cumpere haine pentru copii de la 0 la 14 ani. Și selecția nu este deloc mică. Tricouri, rochii și pantaloni, compleuri, costume de baie și accesorii, toate într-o varietate de modele ce face clar concurență unui magazin special pentru copii. Chiar și eu, fără copii încă, am admirat și-am căutat printre umerașele cu haine în miniatură, încântată de ceea ce vedeam. Raluca, desigur, a găsit imediat câte ceva perfect pentru copiii ei.

In Extenso Auchan Pitesti - rochite si compleuri pentru fetite

In Extenso Auchan Pitesti - pantaloni si compleuri baietei

Fiecare zonă este destul de bine delimitată, așa că am trecut și pe la cea de adulți. Selecția aici nu este atât de mare ca în cazul copiilor, însă suficientă pentru un adult activ. Tricouri polo și simple pentru bărbați, cămăși și jeanși, plus încălțăminte comodă, sport. Femeile se bucură și de o secțiune mărică de lenjerie, dar și de accesorii – eșarfe, ochelari de soare, genți. Mi-a zâmbit prea frumos tricoul cu girafă să nu-l iau acasă. Iar pijamaua cu flamingo mă va însoți în călătoria de săptămâna viitoare.

In Extenso Auchan Pitesti - pijamale femei

In Extenso Auchan Pitesti - zona femei - tricou girafa

In Extenso Auchan Pitesti - Ie si jeansi

Mi-a plăcut că există o zonă pentru femeia activă, ce face sport, iar din ce am văzut modelele de jeanși sunt exact cele pe care le ador eu acum – tip boyfriend, comode și extrem de confortabile, mai ales când alergi de colo-colo cu tot felul de lucruri de făcut. Așa că dacă sunteți din Pitești, sau în trecere, dar aveți ceva timp la dispoziție, pe galeria magazinului Auchan din nordul orașului chiar la intrare, faceți o vizită și magazinului In Extenso.

V-am pregătit o galerie de fotografii ceva mai extinsă pe pagina de Facebook, AICI. Și ca idee, găsiți magazine In Extenso și în alte centre comerciale Auchan din țară: în București în centrul din Crângași, în Constanța în  Auchan City Constanta Sud, dar și la Cluj, pe galeria Auchan Iris. Vor mai fi deshise magazine In Estenso pe galeriile comerciale ale supermarket-urilor până la final, de an. Până atunci însă, treceți și pe la raionul de textile când vă faceți cumpărăturile.

6 COMENTARII

    • Da, și eu mi-am mai luat din supermarket până acum câte ceva, dar mă bucur că încep să deschidă magazine pe galerie. E mai ușor să-și alegi haine și poți să le și probezi în voie 🙂

  1. Pozele arata foarte bine, iar hainele sunt pe stilul meu, pentru ca prefer oricand jeansii si un tricou in locul rochiei de seara, chiar daca nu au acelasi efect. 🙂 Dar am si rochii de seara.

    • Știu perfect ce zici. Hainele comode sunt cele în care mă simt cel mai bine. Nu mă simt încorsetată în rochii de seară, dar….sunt mult mai eu când sunt în jeanși, teniși și tricou.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.