Dăruiește bucurii: Cadouri de la The Body Shop

2
1579

În prag de Moș Niculaie cred că ar fi cazul să fac și eu recapitularea edițiilor speciale de sărbători și a cadourilor speciale pe care le putem dărui în perioada aceasta. Și The Body Shop, ca în fiecare an, a pregătit trei arome noi, de sărbătoare, care să facă din momentele de îngrijire unele de răsfăț pur.

În trecut merioșoarele și mărul verde au fost staruri ale edițiilor de Crăciun la The Body Shop și o să vă bucurați probabil că revin și anul acesta, însă surpriza este aroma de prună. Frosted Plum este una dintre aromele noi cu care ne încântă brandul și mie deja îmi lasă gura apă când mă gândesc la ea. Pruna coaptă este infuzată cu acorduri de magnolie și bujor pentru un răsfăț total al pielii și al simțurilor. Aroma dulce, floral-fructată, devin un adevărat deliciu în orice versiune s-ar întâlni – loțiune sau unt de corp, gel de duș sau săpun, scrub, lumânare parfumată și apă de toaletă pentru corp. 

The Body Shop Frosted Plum Craciun 2015

Nu sunt mai prejos nici versiunile Frosted Cranberry, cu arome ușor acrișoare de merișor, rodie și fructe de păduri și Glazed Apple, cu aromă de măr proaspăt, vanilie și vată de zahăr.

The Body Shop Frosted Plum Craciun 2015 - Cadouri

The Body Shop Frosted Cranberry - Craciun 2015 Cadouri

The Body Shop Glazed Apple - Craciun 2015 Cadouri

Care sunt produsele noi și inedite ale colecției de sărbători însă? Apele de corp sunt gândite astfel încât să fie și mici obiecte decorative. Particulele foarte fine de sidef din interior transformă sfera parfumată într-un glob magic la agitare. Iar pe piele lasă o urmă fină, sidefie, argintată, nu doar aroma aleasă pentru sărbătoare.

Frosted Plum Bath Fizzers - cuburi de baie The Body Shop

Răsfățul în baie nu ar fi complet fără o baie relaxantă, iar cuburile efervescente de baie sunt ambalate în borcane ce pare că ascund caramele pastelate.

Nu știi ce cadou să oferi celor dragi sau cauți mici atenții? Ei bine, pe rafturile magazinelor The Body Shop vei găsi pachete de la 49 de lei, numai bune de pus în ghetuțe. Cel mai scump pachet conține un răsfăț demn de un spa și costă 550 de lei, venind cu o experiență senzorială completă.

Spa of the World - cadou Craciun The Body Shop 2015

Mar-cadou The Body Shop - Glazed Apple

De reținut este că toată luna decembrie cadourile beneficiază de reduceri după cum urmează: 1 cadour – 10% reducere, 2 cadouri 15% reducere, iar peste 3 cadouri 20% reducere. Iar fiecare cadou special achiziționat din magazinele The Body Shop înseamnă o zi de apă potabilă pentru o familie din Etiopia. Un program-parteneriat al TBS cu WaterAid.

Fiecare ediție festivă pentru sărbători poate fi achiziționată și online, de AICI. Neapărat aruncați o privire și peste accesorii, pentru că bureții de baie de anul acesta sunt foarte haioși și ar completa foarte frumos un pachet cadou.

Dacă aveți un buget foarte strict pentru cadourile de sărbători, filtrele de preț de AICI vă vor ajuta să faceți rapid selecția. În plus, puteți opta pentru vouchere cadou, astfel încât să nu dați greș cu alegerea unei anumite arome.

V-am zis că și anul acesta The Body Shop are un calendar Advent? Am uitat, așa-i? Ei bine, îl găsiți la prețul de 496 de lei în magazine și conține 24 de produse de îngrijire și accesorii, pentru ca fiecare zi să vină cu o bucurie în plus.

Advent Calendar The Body Shop

Aș fi împânzit întregul articol cu fotografii dacă v-aș fi arătat absolut toate opțiunile de cadou pe care le găsiți la The Body Shop. Ceea ce v-am arătat este o foarte-foarte mică selecție, cu accent pe edițiile festive. Dacă sunteți fanii unei anumite game, cu siguranță există un pachet care să vă tenteze în această perioadă. Și încă nu v-am arătat și colecția de machiaj pentru sărbători. Asta pentru că una dintre paletele în ediție limitată vreau să v-o prezint cu tot cu swatch-uri.

Merișor, măr sau prună? Ce vă încântă cel mai tare în sezonul acesta de la The Body Shop?

2 COMENTARII

  1. Pfffaaaai ce-i acolo 😀 cred ca ar cam fi cazul sa incerc si eu ceva de la TBS ! (ceva cu pruna, ca sa-ti raspund si la intrebarea de final 🙂 )

  2. spectaculos calendarul lor advent si anul acesta !! stiu ca si anul trecut au avut !!! numai pretul e cam piperat 😀 merisorul m-ar tenta 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.