Cumpără și ajută mamele tinere aflate în dificultate – Touched România

12
1949

Sâmbătă, 28 iunie, începând cu ora 11.00 are loc târgul de donații Touched by an Angel în Club Inspayer – strada Batiștei, nr. 24A.

Scopul târgului este strângerea de fonduri pentru Asociația Touched România și sprijinirea mamelor tinere aflate în situații dificile, fie că este vorba de cea educațională, financiară sau emoțională.

Fiecare cumpărătură făcută în cadrul târgului reprezintă o bucurie dublă – plăcerea de a avea un produs nou pentru voi și în același timp ajutorul acordat unei tinere mame care nu se poate descurca altfel. 

Sunt scoase la vânzare produse donate (haine, accesorii, cărți, jucării ș.a.) însă cel mai important, găsiți bijuterii create de voluntari împreună cu mamele beneficiare ale asociației. Materialele folosite pentru manufacturare bijuteriilor sunt de foarte bună calitate: aur, argint, pietre naturale și cristale Swarovski, pentru că mamele urmăresc schițele designerilor sub supravegherea trainerilor specializați. Cumpărând o astfel de bijuterie le ajutăm nu numai să beneficieze în continuare de sprijin material, dar le oferim și suportul moral, acela pe care îl obții când munca îți este apreciată. 

Targ donatii Touched Romania - 28 iunie

În cadrul târgului va avea loc și o tombolă, iar premiile sunt oferite de sponsorii Irenka, brand românesc de îmbrăcăminte și Glamour Salon Expert.

Fondurile obținute din vânzarea produselor sunt direcționate spre cumpărarea de produse alimentare și acoperirea nevoilor tinerelor mame aflate în dificultate. De asemenea, dacă nu aveți timp să vizitați târgul puteți oricând intra în contact cu Asociația Touched by an Angel cu ajutorul paginii de Facebook Touch România. 

Târgul nu are taxă de intrare și își închide porțile la ora 20.00. 

Touched România există pentru a transforma vieţile copiilor şi a mamelor din întreaga ţară aflate în situaţii de dificultate oferindu-le sprijin emoţional, material şi educaţional în vederea prevenirii separării copilului de familie şi a reintegrării socio-profesionale. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2005 în Bucureşti ca răspuns la numărul mare de copii români abandonaţi. 9 ani mai târziu reţeaua a crescut şi a ajutat până în prezent peste 200 de persoane. Centrul Maternal Casa Agar previne abandonul copiilor, ajută mamele în dificultate şi sprijină reintegrarea lor socio-profesională. De asemenea, cu sprijinul partenerilor şi voluntarilor susţin copiii bolnavi sau abandonaţi din spitalele cu secţii de oncologie pediatrică şi copiii abandonaţi din Bucureşti.

Informații despre asociație puteți găsi și pe www.touchedromania.org sau pe pagina de Facebook.

12 COMENTARII

  1. Ce-mi plac astfel de initiative! Bravo! Sunt atatia copii care au nevoie de ajutor…
    Numele targului imi aduce aminte de melodia lui Celine Dion – A new day has come! Intotdeauna m-a emotionat melodia asta 😀

  2. Cred ca am mai auzit de asociatia Touched, pare ca sunt foarte activi. Felicitari! Eu n-am ajuns dar sper ca au fost multi vizitatori/cumparatori la targ.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.