„Cum să fii amantu’ la femei”, o comedie ce trebuie văzută!

4
3127

”Cum să fii amantu’ la femei” (How to be a Latin Lover) este o comedie fabuloasă ce chiar trebuie văzută. Asta dacă ai în plan să razi cu gura până la urechi. Nu au fost rare ocaziile în care filmul m-a dezamăgit maxim, asta după ce trailerul m-a convins că nu ar trebui să lipsesc din cinema. Ei bine, ”Cum să fii amantu’ la femei” nu face parte din această categorie. Clar!

Măcar de curiozitate, apăsați play și urmăriți trailerul. Doar să vă asigurați că sunteți acasă sau că hohotele de râs nu vor deranja pe cei din jur 🙂

Povestea filmului ”Cum să fii amantu’ la femei” se învârte în jurul lui Maximo (Eugenio Derbez), un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui. Și chiar reușește și se însoară cu o femeie de trei ori mai bătrână ca el.

Dar povestea nu se încheie aici. De fapt, abia acum începe. 25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el. Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (SALMA HAYEK), și cu Hugo, fiul acesteia, tocilar, dar adorabil, în micul lor apartament.

Faza mea preferată, în absolut, este cea în care își deplânge soarta și își enumeră lipsurile. Pentru el, mai trist chiar decât faptul că nu are o locuință desupra capului este faptul că nu mai are elicopter personal.

Nu este descurajat, însă, și este decis să se reîntoarcă la viața de lux. Și ce lux! Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acestuia, Celeste (RAQUEL WELCH), văduva unui miliardar. Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că e important să iubești banii, dar nu e rău să-ți iubești și familia.

Filmul este genial și chiar merită văzut. Distribuit în România de către RO Image 2000 și PROROM Ddistribution, rulează de mâine în cinematografe.

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.