Cum a fost la Xmas Beauty Challenge

17
3378

Sâmbăta trecută a început destul de dimineață pentru mine, pentru că împreună cu Mona și Aleka am pregătit Xmas Beauty Challenge, pentru câte una dintre cititoarele noastre. Pe mine m-a însoțit Cornelia în „aventura” asta și mă bucur tare mult că am reușit să petrecem ceva timp împreună.

Locul în care ne-am desfășurat activitățile cu tematică festivă a fost Băneasa Shopping City și ne-am cam făcut de cap prin magazine, recunosc. Prima oprire a fost la Yves Rocher, unde cred că toate am scos exclamații de încântare în fața vitrinelor frumos amenajate. Iar de pe rafturi ne îmbiau edițiile de sărbătoare ale produselor: fructe roșii, fructe negre, pară și caramel, cacao și portocală. Le-am provocat pe fetele noastre să ghicească legate la ochi care sunt aromele noi, de sărbătoare. Și niciuna nu a dat greș, trebuie să recunosc. Pentru că produsele Yves Rocher într-adevăr au aromele delicioase pe care le anunță pe etichetă.

Xmas Beauty Chalenge Yves Rocher

Xmas Beauty Chalenge Yves Rocher 2

Trebuie să super-mulțumesc echipei Yves Rocher și Irinei, care ne-a ajutat să facem această surpriză cititoarelor noastre. Am fost întâmpinate ceremonios, ba chiar ne-am îndulcit nu numai simțurile, ci și papilele gustative, cu prăjituri pregătite pentru noi. Am plecat de-acolo fiecare cu un goodie bag foarte generos, chiar cu produse din edițiile limitate. Dacă nu le-ați încercat încă, ce mai așteptați? Și apropos, să știți că în magazine găsiți pachete speciale de sărbători, gata ambalate, perfecte pentru cadouri. Și nu, nu sunt disponibile în magazinul online sau în cataloage.

Xmas Beauty Chalenge Yves Rocher 3

Xmas Beauty Chalenge Yves Rocher 4

Xmas Beauty Chalenge Yves Rocher 5

A doua oprire? Magazinul Flormar de pe galeria Feeria. De data aceasta fetele au primit o nouă sarcină, aceea de a decora felicitări de Crăciun cu ajutorul fardurilor și creioanelor puse la dispoziție. Și s-au descurcat absolut minunat. Nu cred că a mai încercat cineva asta până acum, nu într-un magazin cu produse de machiaj, așa că trebuie să adresăm un mare „Mulțumesc” și echipei Flormar pentru că ne-au acceptat ideea.

Xmas Beauty Chalenge Flormar

Xmas Beauty Chalenge Flormar 2

Și aici fetele au avut parte de surprize, pentru că se apropie sărbătorile și orice cadou înseamnă o bucurie, nu-i așa? În magazinele Flormar sper că știți că este disponibilă și o gamă de produse de îngrijire de câteva luni bune – Skin Geometry – iar colecția de machiaj Pin Up! este una care vă va surprinde. Ați fost să o vedeți și să o încercați?

Xmas Beauty Chalenge Flormar 3

Xmas Beauty Chalenge Flormar 4

În magazinul Inglot ne-a venit o altă idee. Pentru că vorbim de produse profesionale de machiaj, le-am pus la dispoziție fiecareia dintre cititoare un îngeraș din ceramică, pe care să-l „machieze” în voie. Au și avut cu ce, pentru că unde întorci capul este numai și numai culoare, în aproape orice textură imaginabilă.

Xmas Beauty Challenge Inglot

Cu greu, foarte greu, m-am abținut să nu scot cardul, pentru că la Inglot tentațiile sunt mereu foarte mari. Nu cred că știu doamnă sau domnișoară care să nu fie surprinsă plăcut de un cadou de sărbători ce poartă numele brandului. De reținut că sunt oferte speciale în magazine (și în weekendul acesta se pregătesc și mai multe). La plecare, fetele au primit surprize  în nuanțe de „Marsala”, ca să fie pregătite pentru 2015. 

Xmas Beauty Challenge Inglot 2

Xmas Beauty Challenge Inglot 3

Penultima oprire a fost în magazinul The Body Shop. Aici am reintrat în atmosfera festivă și oferindu-le fetelor câte un globuleț argintiu, le-am îndemnat să folosească noua gamă de ojă Colour Crush pentru a-l decora. Dacă nu mai știți, uite câte nuanțe au avut la dispoziție!

Xmas Beauty Challenge The Body Shop

Xmas Beauty Challenge The Body Shop 2

Și da, și aici fetele au avut parte de cadouri. De fapt, v-am spus deja că în magazinul The Body Shop oferta de cadouri pentru sărbători este extraordinară. Parcă mai mult față de anii trecuți, în 2014 rafturile s-au bucurat de o varietate de pachete. În caz că nu știați, pachetele cadou beneficiază de reduceri de 25% din prețul inițial în perioada aceasta, așa că nu aveți scuze să nu le treceți pragul, în căutarea cadourilor pentru cei dragi.

Xmas Beauty Challenge The Body Shop 3

Xmas Beauty Challenge The Body Shop 4

Xmas Beauty Challenge The Body Shop 6

Xmas Beauty Challenge The Body Shop 5

Ultima oprire a fost la Starbucks. Eu am optat pentru Toffe Nut Latte, însă fetele s-au bucurat și de aromele Gingerbread Latte sau Honey and Almond Hot Chocolate. Ca să intrăm mai bine în spiritul sărbătorilor, nu? Nu vă mai spun de prăjituri, dar trebuie să le încercați! 

Xmas Beauty Challenge Starbucks

După o sesiune de alergat prin Băneasa Shopping City și atâtea activități, relaxarea la Starbucks a fost fix ceea ce ne trebuia înainte să ne îndreptăm fiecare către casele noastre.

Cam așa a fost Xmas Beauty Challenge organizat împreună cu Sunshine Sarah și From Mona with Gloss. A fost o sâmbătă, 13, de ținut minte, cu siguranță!

Încă o dată mulțumirile merg către partenerii noștri la acest eveniment. Fotografii de Octav Mardale Photography

Cadouri Xmas Beauty Challenge

Parteneri Xmas Beauty Challenge

17 COMENTARII

  1. Mama,ce e cadouri:-) ma uit si salivez,unele dintre mag mele preferate:-) im a little gelous,ma bucur pt fete si pt voi,cred c-a fost o exp frumoasa,in ton cu sarbatorile:-)

  2. Va invidiez!! Imi place mult cum arati si cum erai imbracata, ca un bebe strumf. :)))) Asa scumpa te-am vazut eu in poze, nu da !! Se vede ca toata lumea s-a simtit minunat. Super idee !

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.