Collistar Nero Sublime – îngrijire „all black”

7
3392

Probabil cel puțin o dată ați folosit o mască pentru ten foarte închisă la culoare, ba chiar neagră. Avem geluri de curățare negre, paste de dinți negre, folosim negru în machiaj. Negrul e în tendințe în fiecare an în modă, așa că de ce nu ar fi și în frumusețe? Dar ați folosi o cremă de îngrijire neagră dacă aceasta ar ilumina, ar repara și ar detoxifia pielea?

Collistar lansează Nero Sublime, o gamă de îngrijire ce se bazează pe o nouă abordare a tratamentelor dermatocosmetice. Puterea acestui concept unic stă în componentele sale negre din formulă, ambalaj și textură combinate cu tehnologia de ultimă generație. Trei elixiruri ale luminozității și tinereții ce la contactul cu pielea se disipează, arătându-și puterea:  Nero Sublime Precious Serum,  Nero Sublime Precious Cream și  Nero Sublime Precious Mask.

Nu e doar negru, e Nero Sublime. O gamă creată cu gândul la femeia care-și dorește un ten sublim, perfect. Trei formule ultra-tehnologice care asigură îngrijire de top. Fiecare produs conține ingrediente active ce acționează asemenea unor elixiruri. Extractul de orhidee neagră protejează și hidratează, celulele stem de gardenie regenerează și oferă fermitate, iar perla neagră hidrolizată oferă luminozitate și revitalizare.

Texturile ușoare și senzuale aleserului și ale cremei se contopesc perfect și natural cu pielea, fără să lase nicio urmă, iar formulele lor avansate îmbunătățesc aspectul pielii, lăsând în urmă un parfum delicat floral-fructat.

Collistar Nero Sublime - Ser de ingrijire

Serul Nero Sublime Precious Serum este vedeta liniei, cu capacitate extraordinară de reactivare a potențialului de luminozitate și tinerețe din piele. Un ser negru superconcentrat care se topește la contactul cu pielea atunci când este masat, activând hidratarea. Se poate folosi singur sau împreună cu altă cremă din gamele Collistar. Eficiența sa ca și tratament se datorează formulei ce combină ingrediente active cu Collrepair™, un complex de reparare și detoxifiere ce acționează atât la suprafața pielii cât și în inima celulelor epiteliale. Are efect instant de filler și netezește liniile fine și imperfecțiunile, oferind luminozitate intensă. Se folosește la orice vârstă, în orice anotimp, pentru efectul de revitalizare.  Acționează de la prima folosire și capacitatea sa este intensificată cu fiecare aplicare.  Sticluța are 30ml și un preț recomandat de 287 lei.

Collistar Nero Sublime - Crema de ingrijire

Crema Nero Sublime este un alt elixir al tinereții. Cu o textură mai bogată, dar care de asemenea se disipează la contactul cu pielea fără să lase urme negre, conține același complex de regenerare, dublat de acțiunea antixodantă a carnozinei. Oferă fermitate, acționează împotriva ridurilor și altor semne ale îmbătrânirii cutanate. Îmbunătățește luminozitatea tenului prin creșterea cantității de lumină refractată de suprafața pielii. Nero Sublime Precious Cream reactivează mecanismele biologice ale pielii din interior. Este recomandată tuturor tipurilor de ten, de la orice vârstă, tot timpul anului. Cei 50 ml au un preț recomandat de 203 lei.

Collistar Nero Sublime - masca de ingrijire

Cel de-al treilea produs – Nero Sublime Precious Mask – este răspunsul pe care Collistar îl oferă problemelor dermatologice apărute în urma stresului. Pielea ternă, obosită, este revitalizată cu ajutorul său. Se folosește o dată sau de două ori pe săptămână. Formula acesteia combină cele trei ingrediente prețioase – extractul de orhidee neagră, celulele stem de gardenie și perla neagră hidrolizată – cu argilă neagră, cărbune de bambus, cunoscute pentru proprietățile lor de purifiere și absorbție, conținând și carnozină. Se lasă să acționeze 5 minute, apoi se îndepărtează excesul cu un șervețel și apă călduță. Masca are 50ml și un preț recomandat de 307 lei.

În general amabalajele negre sunt foarte elegante și multe mărci premium le aleg pentru vârful de gamă. Sunt impresionată însă de faptul că și cremele sunt negre, nu doar ambalajele. Am încredere în produsele Collistar de îngrijire și Nero Sublime a devenit tentația lunii. Nu doar pentru faptul că sunt tare curioasă ce poate să facă o cremă neagră, ci pentru că extractele pe care le conține gama sunt în sine tentante. Și prețurile nu mi se par chiar prohibitive. Produsele vor fi disponibile de luna aceasta, martie, în magazine.

Voi ce părere aveți? Vă tentează sau vă deranjează ideea unei creme de îngrijire negre?

7 COMENTARII

    • Nici nu cred că mai are vreun brand prezent în România o cremă neagră pentru îngrijirea tenului 🙂 Doar produse complementare – măști sau chiar produse de curățare sau pastă de dinți. Eu una am un gel de curățare negru.

  1. brrr..ideea asta cu negru e grunge rau de tot :))) numai lady gaga mai are un parfum negru ..ca deh…numai ei i se potrivea :)) …ma rog ..eu nu am prejudecati ..din contra ,..sper sa gasesc si eu la douglas gama asta si s-o testez …ingredientele sunt intr-adevar de top . iar eu iubesc brandul collistar .

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.