Transparență și culoare în noua colecție Collistar Spring/Summer 2015

17
4324

Încă de anul trecut, sub deviza „Ti amo Italia”, Collistar și-a propus să evidențieze valorile și talentele pe care italienii le au de oferit lumi întregi. Așa că o colaborare între un brand de îngrijire și culoare și unul de design interior nu este deloc nefirească. Kartell este noul brand ce se alătură proiectului de punere în valoare a talentelor și excelenței italiene, punându-și amprenta în noua colecție Collistar Transparenze.

Colecția de machiaj pentru primăvară/vară 2015 se bazează pe transparență și culori îndrăznețe, creând un echilibru perfect între feminitatea provocatoare și aspectul jucăuș. Combinațiile de texturi oferă culori și efecte 3D, pentru efecte surprinzătoare. Produse care te atrag încă de la ambalaj, ediție limitată.

Unul dintre produsele care vor atrage de la prima vedere este fardul multiuz Transparence. O armonie de trei pudre sferice ce pot fi folosite individual sau împreună, oferind nuanțe și reflexii luminoase, naturale. Nuanțele de roz și de oranj se potrivesc oricărei tonalități. Fardul de obraz poate fi utilizat și ca fard de pleoape, pentru iluminarea privirii. (Collistar Transparence Multi Blush & Eyeshadows 145 lei)

Collistar Kartell - Blush

Produsul star – un ulei voluptuos și feminin, o plăcere senzorială pentru corp și ten. Hidratează și parfumează senzual pielea, oferind sclipiri cu particule micro-glitter aurii.  (Sensual Illuminating Oil Face & Body – 99 lei)

Collistar Kartell - Sensual Oil

Privirea este iluminată de culoare cu ajutorul celor patru armonii de nuanțe Silk Effect Eyeshadows. Fiecare trusă conține 3 nuanțe perfect asortate, într-un format 3D. Roz, nude, portocaliu sau bleu-vert, culorile vedetă ale verii sunt deja aici.  (Silk Effect Eyeshadow  75 lei)

Collistar Kartell Transparenty eyeshadow

Buzele se îmbracă în nuanțe apetisante și aparent îndrăznețe. Cu texturi proaspete și senzuale, oranjul și rozul stau la loc de cinste, alături de roșu cireașă și fuchsia. Vor arăta fantastic pe un ten bronzat, texturile transparente oferind culoare exact atât cât trebuie, iar texturile sunt ușoare, de gel, nelipicioase, oferind hidratare și luciu intens. (Gloss Design  75 lei)

Collistar Kartell Lipgloss

În completarea machiajului pentru ochi, familiei Professional Eye Pencils i se alătură două culori noi, esențiale în kit-ul de make-up al sezonului de primăvară/vară – albastru și verde. Iar machiajul buzelor nu poate fi complet fără creioane contur asortate. Cele trei nuanțe noi Professional Lip Pencils ‘ton-pe-ton’  îmbogățesc gama deja existentă cu noi culori esențiale în trusa de machiaj. (Proffesional Eye/Lip Pencil – 75 lei)

Collistar Kartell Eye & lip Pencils

Unghiile sunt iluminate de culorile specifice sezonului. Nuanțe pop în textura Gloss Gel Effect – roz, liliachiu, cireașă și oranj. (Gloss Nail Lacquer Gel Effect  35 lei)

Collistar Kartell Transparency Smalto Gloss

Ambalajele produselor din colecția Collistar & Kartell se bazează pe transparență și culoare. O poveste de dragoste între design inovator și nuanțe, un stil de viață, o cultură a modei și a excelenței, italianissimo. 

M-am lăsat din  nou pe mâinile Francescăi, makeup artist Collistar și am încercat un look puternic, îndrăzneț, creat cu noua colecție Collistar Transparenze pentru primăvară/vară.

Machiaj puternic Collistar Kartell

Collistar Kartell - Machiaj puternic - Beauty by Jules

Pe lângă culoare și textură, s-a produs un declic între mine și fondul de ten Total Perfection Duo. Nu avusesem încă ocazia să-l încerc, dar acum inevitabilul s-a produs. A intrat pe lista mea de dorințe în materie de fond de ten, alături de fardul de obraz Transparenze.

17 COMENTARII

  1. Collistar Transparence Multi Blush & Eyeshadows este atractia maxima a colectie 😀 iar dintre Silk Effect Eyeshadows, imi plac toate.
    Thumps up pentru intreaga colectie!!!!

  2. wow..ce machiaj ti-a facut !!! am ramas fara cuvinte ..:D stii ca eu sunt mare iubitoare a brandului collistar…pudra in 3 nuante mi-am achizitionat-o..dar nu stiu cum o sa rezist uleiului acela ispititor…caci in ultimul timp am devenit mare fan uleiuri ( mai ales pentru corp si par )….cu efectul acela de stralucire…vara cand te bronzezi …este fatal :)))))

  3. Deja eram tentată să spun că paleta aceea de culoare portocalie va fi a mea, nuanțele acelea îmi făceau cu ochiul. Dar apoi m-am gândit că ar trebui să fiu și eu mai îndrăzneață și să încerc verdele acela. Am mai încercat o dată și am fost mulțumită de rezultat, dar am așa, o reținere…
    Lacul de unghii oranj clar va fi al meu! 😀

    • Mă bucur mult că îți place colecția. Nu este prima dată când mă machiază Francesca și am încredere în mâinile ei 🙂 Mă bucur că îți place și ție.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.