Cloud No9 își deschide porțile în weekend!

10
1875

 Weekend-ul acesta Cloud No.9 Pop-up Store aniversează 10 ediții în 2 ani de activitate, așa că vorbim de o ediție aniversară.  S-au reunit 50 de designeri și multe vedete pentru a crea un maraton de shopping într-o atmosferă festivă.

Așa că pe 25 și 26 octombrie, la The Tube, pe Lipscani nr. 30-34, puteți face cumpărături de haine, pantofi, genți și bijuterii în serie limitată sau unicat, dar nu au fost uitate nici cosmeticele bio, delicateria homemade și zona art&deco. Cei mai talentați designeri români își expun spre vânzare creațiile într-un pop-up store neconvențional pentru a zecea oară.

Cloud no9 editia 10

Printre brandurile pe care le veți regăsi la Cloud No.9 se numără și Moon by Dana Rogoz și Hard Coeur by Sore Mihalache. În plus, la ediție aniversară se cer premii oferite vizitatorilor, iar zeci dintre cei care trec pragul târgului vor fi premiați. Detalii despre ce și cum găsiți AICI.

Programul este de la ora 11.00 la ora 19.00 în ambele zile, iar intrarea este liberă.

Așa că ingnorați vremea un pic cam neprietenoasă și umpleți weekendul de zâmbete și voie bună cu o vizită la Cloud no.9!

10 COMENTARII

  1. norocoaselor…exista vreo zi de la bunul Dumnezeu sa nu fiti rasfatate de cate un eveniment super fabulos ???:))))) …pe vremea asta….chiar neprietenoasa…la mine ploua si e frig….(uoooof ..uooof ..unde-i vara mea ???!!) chiar e placut sa ai asemenea evenimente faine…bafta la cumparaturi si premii :))

    • Și aici este incredibil de frig, să știi! Tocmai de-asta zic că un pic de culoare nu strică. Dar sunt sigură că și la voi sunt evenimente simpatice, doar că nu sunt promovate așa de mult ca la București, atât 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.