[Nou la cinema] Ce filme bune vedem în august și septembrie

0
1835

M-am gândit că ar fi drăguț să împărtășesc cu voi ce filme aștept cu nerăbdare să văd. Se anunță a fi chiar bune și nu intenționez să le ratez. Evident că sunt mai multe decât cele din articolul ăsta dar nu îl puteam face lung cât o zi de post, așa că promit să revin cu restul de pe lista mea dar și cu impresii despre filmele care îmi plac cel mai mult 🙂

FUN MOM DINNER/O NOAPTE DE POMINĂ va avea premierea în 18 august și are în rolurile principale pe Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott, Rob Huebel și Adam Levine.

De ce abia aștept eu să văd filmul ăsta? Pentru că este vorba despre noaptea de pomină a patru mame care au nevoie de o pauză de la copiii lor de grădiniță. Intenția lor este de a lua cina și a se cunoaște ai bine, doar că un barman frumușel și râuri de alcool le dau planurile peste cap. 

Trailerul este mega funny și datorită lui O NOAPTE DE POMINĂ este pe lista filmelor must see. 

Următorul pe lista mea cu filme este AMERICAN MADE/TRAFIC ÎN STIL AMERICAN ce va avea lansarea pe 25 august. Dacă primul era o comedie, TRAFIC ÎN STIL AMERICAN este un film de acțiune. Din distribuție fac parte Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke. 

De ce vreau să îl văd? În afara faptului că îl are în rol principal pe Tom Cruise, filmul este bazat pe povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA. În plus, din trailer chiar pare unul dintre filmele care promite. 

GIRLS TRIP/DEZMĂȚ CU FETELE este o altă comedie pe care îmi doresc tare mul să o văd. Are în rolurile principale pe Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, deci clar se lasă cu hohote de râs. Premierea este pe 1 septembrie, așa, ca să întâmpinăm prima zi de toamnă cu multă bucurie. 

L-am pus în sertarul cu filme bune pentru povestea celor patru fete ce merg la Festivalul Essence din New Orlens, unde, timp de câteva zile, își redescoperă latura sălbatică și cheful de viață. Sunt multe întorsături de situație, certuri între fete, dans și cocktail-uri. Sper într-un deznodământ neașteptat și plin de umor. Cel puțin așa pare din trailer 🙂

Pe 8 septembrie are loc premiera filmului RENEGADES/RENEGAȚII ce are în rolurile principale pe J.K. Simmons, Sullivan Stapleton, Ewen Bremner. Tot un film ce se anunță a fi plin suspans și de acțiune. 

RENEGAȚII este povestea unei echipe de pușcași marini americani aflați în misiune într-o Europă destrămată de război. Ei descoperă o comoară pe fundul unui lac pe care decid să o înapoieze localnicilor. Deși fapta este una frumoasă, pentru a o duce la îndeplinire sunt nevoiți să orchestreze un jaf și să nesocotească ordinele superiorilor. Sunt filme de acțiune și filme de acțiune…iar RENEGAȚII pare să facă parte din categoria celor super mișto. Vă las un link către trailer să vedeți despre ce este vorba. 

VICTORIA AND ABDUL/VICTORIA ȘI ABDUL are premiera pe 22 septembrie, cu fix cinci zile înainte de ziua mea de naștere, și dintre toate filmele pe care vreau să le văd, pe VICTORIA ȘI ABDUL îmi doresc cel mai tare. Este suficient să vă uitați la trailer să vă îndrăgostiți de povestea lor.

Între Regina Victoria și Abdul se leagă o prietenie neașteptată și bazată pe devotament, pe care absolut toți membrii curții sau ai anturajului reginei vor face tot posibilul să o distrugă. Pentru prietenia lor, Regina nesocotește regulile și restricțiile impuse de rang și societate. În rolurile principale îi descoperim pe Judi Dench, Ali Fazal, Adeel Akhtar, Simon Callow, Michael Gambon, Eddie Izzard și Ruth McCabe.

Shia LaBeouf, Stellan Skarsgard și David Bamber joacă în BORG vs. McENROE, cu premiera pe 29 septembrie. Trailerul este fenomenal, chiar te face să crezi că te afli în anul 1980 și asiști la duelul legendar dintre Borg și McEnroe din cadrul turneului de la Wimbledon din 1980, când cei doi au schimbat istoria tenisului și s-au transformat în legende ale acestui sport. 

Sper că lista mea de filme vi s-a părut interesantă și că v-a trezit curiozitatea. Dacă mergeți să le vedeți, vă aștept aici să îmi povestiți cum a fost, ce v-a plăcut sau nu 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.