Miercurea parfumată: O obsesie crin-vanilată

7
2621

N-au fost chiar blânde cu mine timpurile în ultimele luni. Evenimentele mai mult sau mai puțin fericite din viața personală s-au succedat într-un ritm care nu m-a lăsat să le analizez cu prea multă atenție, însă parfumurile au rămas o constantă. Am descoperit în iulie o aromă care m-a fascinat, genul pe care în general o asociez toamnei sau iernii, vremii reci.

Cartier a aterizat din nou cu o licoare parfumată pe măsuța mea de toaletă. Baiser Vole Essence de Parfum este aroma ce m-a făcut să îmbrățișez din nou viața și să privesc greutățile ca pe piedici mai ușor de trecut. Poate ar trebui să știți că Baiser Vole este o serie de parfumuri ce captează aroma crinului în toată splendoarea sa, iar Baiser Vole Essence de Parfum imortalizează această floare regală în apogeul înfloririi sale. Crinul în întreaga sa splendoare, cu frunze și petale, este surprins de Mathilde Laurent într-o aromă ce este evidențiată și mai bine de vanilia de Bourbon.

Cartier Baiser Vole - Essence de Parfum

Blând, dar intens, voluptous, ultra-feminin, cu o putere aparte, Baiser Vole în varianta Essence de Parfum are potențialul de a fi un parfum puternic, tare, însă reușește cumva să rămână ușor, plin de viață. Dacă nu este primul articol despre parfumuri pe care îl citiți, cred că știți că nu sunt impresionată în general de acordurile mult prea florale. Însă Baiser Vole este pur și simplu altfel.

Rămân la părerea că există parfumuri pe care le descoperi și le apreciezi în anumite puncte cheie ale existenței, ce își așteaptă momentul de apreciere (cum a fost cazul lui Aromatics Elixir pentru mine), iar Baiser Vole și-a ales momentul perfect pentru a intra în viața mea.

Aș spune că Baiser Vole este parfumul unei femei blânde sau care caută blândețe în viața ei. Exudă feminitate, iar sticluța simplă, cu margini rotunjite, cred că este recipientul perfect. Simplu, delicat, luxos.

Baiser Vole Cartier - Essence de Parfum

Pentru că am Baiser Vole în varianta de 15 ml o să vă rog să mă iertați pentru faptul că de data aceasta nu-l împart cu una dintre voi. Mă voi revanșa însă săptămâna viitoare, pentru că următorul parfum despre care vă voi vorbi  vi-l voi oferi pe de-a-ntregul.

P.S.: Am întârziat un pic cam mult cu anunțul ultimului flacon de parfum, însă acum găsiți numele norocoasei în articol.

7 COMENTARII

  1. cat egoism frate …cat egoism ..auzi la ea sa nu imparta parfumul :)))) 😀 just kiddin” J … Ce spui tu acolo…ca acest parfum este pentru o femeie blanda..sau ma rog ..cauta blandete in viata ei ?
    eu as zice ca e un parfum cu foarte multa personalitate , tare,..potrivit doar persoanelor indraznete si independente …ok…e varianta mai soft a cartier- panthere …asta nu e pentru pantere…e pentru pisicute cu mult simt pentru vanatoare :)))) nah.:X :X

    • Nu i-aș zice chiar variantă soft pentru Panthere, pentru că sunt totuși din altă categorie. La Panthere este ușor floral, dar are și note mai impunătoare, ușor masculine, cum sunt mușchiul de stejar și moscul. Are și acorduri de fructe. Baiser Vole este crin cu vanilie, atât. Are incredibil de multă personalitate, da, dar îmi place mult ce zici, cu pisicuțe cu mult simț pentru vânătoare. Cam așa aș zice că este 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.