Syoss, Fa și Schwarzkopf trimite norocoșii în vacanță

2
1803

Afară e totul alb și de-abia mai văd mașina parcată aseară în fața blocului, de sub zăpadă. Aș evada un pic de-aici, să schimb decorul, dar mai ales temperatura. Și uite că a sosit o veste bună de la Henkel Beauty. Cum sună New York, Tokyo sau Rio de Janeiro?

Frumusețea lumii e la câțiva pași distanță cu Schwarzkopf, Fa și Syoss, pentru că noua campanie promoțională trimite norocoșii în celebrele și modernele metropole ale lumii, într-o vacanță. Cu siguranță 2016 va fi un an bun pentru cei care vor câștiga vacanțele.

Cum ai acces la ele? Cumpărând unul dintre produsele Syoss, Fa, Schwarzkopf sau Vademecum până pe 6 martie 2016. Și zic că e bine de știut că fiecare dintre cele 3 vacanțe sunt pentru două persoane. Vacanța se alege în funcție de produsele achiziționate. Orice produs Fa (în afară de săpunul solid) te poate trimite la Rio de Janeiro, să faci plajă pe faimoasele plaje tropicale și să te relaxezi în ritmuri de samba. Syoss te trimite la Tokyo, capitala contrastelor și a modei, locul de naștere ale trendurilor moderne. Iar produsele din gamele Schwarzkopf ( Gliss, Taft și Schauma), dar și cele Vademecum îți oferă o vacanță în orașul care nu doarme niciodată – New York.

Cum te înscrii? Cu doi pași foarte simpli. Achiziționezi cel puțin unul dintre produse, ca apoi să înscrii numărul bonului de casă sau al facturii împreună cu numele magazinului și destinația corespunzătoare produselor pe care le-ai cumpărat pe site-uwww.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 18082 (număr cu tarif normal). Tragerea la sorți are loc pe 14 martie 2016.

Ah, și în magazinele partenere sunt și multe alte premii care se trag la sorți dintre cei care se înscriu cu bonuri pentru produsele achiziționate de la ei (Carrefour, Cora, Mega Image, Kaufland). Întregul regulament poate fi accesat AICI și vă recomand să-l citiți. Nu de-alta, dar dacă tot vă pregătiți de vacanță este bine de știut de ce aveți nevoie în caz de câștig. Ah, și neapărat păstrați bonurile sau facturile fiscale cu care vă înscrieți.

Destinațiile sunt una mai tentantă decât cealaltă și zău că mi-e greu doar să mă decid unde aș putea să merg. Toate cele trei orașe sunt pe lista mea de locuri pe care vreau să le vizitez.

Rio, New York sau Tokyo? Voi ce destinație de vacanță ați alege?

2 COMENTARII

  1. Buna, am vazut ca aceasta campanie a fost mediatizata si pe acest blog. Poate stiti ce s-a intamplat cu premiile pe care, dupa validare, inca nu ni le-au trimis nici pana azi, nici nu mai raspund la mesaje, nici situl nu mai exista. Multumesc si scuze
    !

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.