CafeGo – pasiune pentru cafea

0
737

“CafeGo s-a născut din dorința de a oferi iubitorilor de cafea din Constanța autenticitatea, aroma și savoarea pe care o așteaptă de la o cafea bună. Folosim cele mai bune boabe de cafea Arabica, atent selecționate și proaspăt prăjite la o prăjitorie recunoscută din București, folosim cele mai performante echipamente pentru prepararea cafelei precum și talentul și priceperea a doi barista cu experiență”,  George Alexe, fondator CafeGo.

Pentru că știu că sunteți mari iubitoare de cafea, m-am gândit să vă povestesc despre cea mai nouă cafenea deschisă în Constanța – CafeGo.  Este situată într-o zonă accesibilă din Constanța, cu un perimetru generos pentru parcare, pe strada Primăverii nr 43, vis-a-vis de intrarea oficială a stadionului Farul, iar deschiderea oficială a fost pe 5 noiembrie 2016. 

CafeGo este primul coffee shop to go din Constanța cu cafea de specialitate, snack-uri gustoase și prăjituri de casă. Pentru prepararea cafelei CafeGo sunt folosite cele mai noi și performante echipamente, care scot în evidență toate calitățile cafelei. Râșnița de mare precizie, cu lamele de titan, elimină riscul ca la utilizări repetate într-un timp scurt să se încingă și să modifice structura cafelei măcinate. Espressorul performant este dotat cu o tehnologie care permite setarea în detaliu a temperaturii apei, a aburului pentru crema de lapte și care poate prepara o cantitate mare de cafele în orele de vârf, fără a afecta caracteristicile produsului. La CafeGo se folosește un filtru de apă adaptat apei din Constanța și pahare special concepute pentru CafeGo, al căror material nu afectează gustul preparatelor. 

cafego-pasiune-pentru-cafea-beautybyjules-ro-1

“Constănțenii duceau lipsa unui loc de unde să își cumpere o cafea de specialitate și o gustare sănătoasă în drum spre birou! Pentru că știu cât este de important să poți cumpăra produse de calitate și totul să se întâmple pe repede înainte, la CafeGo avem 4 angajați care stau permanent în locație pentru a eficientiza procesul de servire- doi barista: unul care  prepară cafea și unul crema de cafea, un specialist în smoothie-uri și un casier. Locația este primitoare, iar personalul permanent orientat către client, designul fiind astfel gândit încât personalul să nu stea  aproape deloc cu spatele la tejghea”, spune George Alexe.

Spațiul este frumos și orientat către client, cafeaua este extraordinara iar prețurile sunt foarte accesibile, de la 5 lei un espresso, la 14 lei un smoothie, o salată 19 lei, un sandwich 15 lei. Intr-o lume în care viteza este totul și timpul este cea mai importantă resursă, CafeGo este fix ceea ce avem nevoie. 

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.