9 zile până la Crăciun

12
4390

Încep să cred că nu a fost o idee chiar atât de bună să număr zilele până la Crăciun. Nu de-alta, dar încep eu să mă panichez, zi de zi, verificând lista și dându-mi seama că pe ici și colo parcă ar mai fi loc de ceva ajustări și că trebuie să mai cumpăr câte ceva.

Cum în weekend am poposit la Makeup Shop, de data asta în căutarea unui mic răsfăț pentru mine, mi-am adus aminte cât de iubite sunt paletele de farduri Sleek. Și da, sunt cadouri foarte bune, cu un buget ok, pentru sărbători. Anul acesta s-au lansat noi variante și eu încă decid între Garden of Eden și Vintage Romance. Tind mai mult înspre cea de-a doua.

Palete Sleek - Cadour Makeup Shop Craciun 2014

Și Arabian Nights ar fi o tentație, pare a fi un mix destul de bun între cele două.

Anul acesta Sleek a lansat și palete mixte, pentru ten și ochi. Mie mi se par a fi variante de Naughty or Nice, vouă nu? În dreapta avem Dancing til Dusk, cu o selecție destul de cuminte de nuanțe, atât pentru obraji cât și pentru pleoape. În stânga lucrurile devin ceva mai incitante, cu See You at Midnight. Nuanțe perfecte pentru un machiaj de seară.
Palete Sleek Face - Eye - Makeup Shop cadouri Craciun 2014

Eu nu aș putea spune niciodată nu pensulelor și seturile Eco Tools și realTechnique sunt tentante. Am multe, însă nu mi se par niciodată suficiente. Îmi cumpăr dubluri din pensulele care îmi plac foarte mult și orice pasionată de machiaj știe că fix aceea pe care vrea să o folosească se întâmplă să fie murdară de alt fard, în general.

Pensule machiaj - cadouri Craciun 2014

Ce-mi place cel mai tare la setul realTechniques este că are și pensule bestseller, dar și exclusivități, care nu pot fi cumpărate separat.

Și dacă dați o tură prin vitrina virtuală Makeup Shop, poate nu ar strica să vă completați trusa cu câteva produse, special pentru machiajul de sărbători. Preferatele și recomandările mele: buretele Miracle Sponge realTechniques, pentru că este cel mai apropiat „dupe” de Beauty Blender din ce am încercat; pensula Setting Brush de la realTechniques pentru că este de-a dreptul magică cu pudra în locurile greu accesibile, cum sunt lateralele nasului și zona de sub ochi, unde anticearcănul trebuie fixat foarte bine ca să nu se întindă sau să se strângă; și genele false Ardell Accents 318 – ușor de pus chiar și de o începătoare, nu au nevoie de ajustări, pentru că sunt mai scurte, dar arată fantastic de bine și oferă o privire de felină, fără un efect mult prea evident de gene false.

Recomandari Makeup Shop machiaj de sarbatori

Încă oscilez între Garden of Eden și Vintage Romance! Înclin din ce în ce mai mult spre Vintage, i-adevărat. Cum spunea cineva pe Facebook, doar Marsala e culoarea anului 2015, nu? Dacă ați fi obligate să folosiți timp de o lună de zile o singură paletă Sleek, voi pe care ați alege-o?

P.S.: Makeup Shop are și vouchere între 50 și 200 de lei de oferit cadou, dacă nu reușiți să decideți voi ce să oferiți.

12 COMENTARII

    • Păi vezi că ai o contradicție 🙂 Îți place Dancing till Dusk dar ai folosi Vintage Romance o lună? 🙂 Oricum, îmi place, devii mai îndrăzneață în culori 🙂

  1. Nuuu, eu mi-as lua Dancing till Dusk dar daca ne intrebi tu, dintre cele la care aspiri, aleg varianta Vintage Romance. Dar da, sunt culori din ea pe care le-am folosi mai mult de o luna.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.