21 de zile până la Crăciun

9
2631

V-am arătat acum destul de multă vreme o parte din cadourile Benefit pentru sărbători, dar cum au mai rămas doar 21 de zile până la Crăciun, ce-ar fi să le descoperim mai în amănunt? Sunt ediție limitată, în ambalaje de sărbătoare, încât mai că nu au nevoie  să fie împachetate, sunt o bucurie chiar și numai să le privești. Știu BeneFans de ce le iubesc!

Dacă anul trecut calendarul de Advent nu a fost disponibil în România, anul acesta am o veste super-bună! Găsiți aceste calendare, cu 24 de mici bucurii de descoperit, în magazinele Sephora. Candy-Coated Countdoun conține produsele vedetă ale brandului și chiar dacă am început deja numărătoarea inversă până la Crăciun, eu nu cred că s-ar supăra vreo doamnă sau domnișoară să descopere cutia sub brad.

Candy - Coated Countdown - Advent Calendar Benefit

Posie Tint, Cha-Cha Tint, Benetint, PoreFessional, mascara They’re Real ;i Bad Gal Lash, primerele Stay Flawless și That Gal, luciuri de buze, corector Fake-Up, iluminatoare Highbeam, Watts up! și Oh la Lift, toate sunt produse pe care sigur și vouă v-ar plăcea să le descoperiți. Un cadou de sărbători nu numai pentru prietene, dar poate chiar pentru voi! Dacă nu mă înșeală memoria, costă 396 de lei.

Cutiuțele în formă de căsuță conțin pe lângă produse full-size și miniaturi. Iar prețurile sunt prietenoase, pentru că se plătește doar produsul în cantitate mare. O ocazie minunată să descoperiți produse Benefit pe care poate nu le-ați încercat încă.

Benefit - Cadouri sarbatori 2014

Dacă machiajul este cel care vă tentează cel mai tare, Cutie Cravings și Goodies a Go-Go sigur v-ar fi mai pe plac. Nuanțe care chiar se potrivesc tuturor, neutre. Cutiile cadou sunt ediții limitate de sărbători, așa că dacă vi le doriți, ar fi cazul să-i scrieți lui Moș Crăciun.

Cutii cadou Benefit - Craciun 2014

Și să nu uit! Pe pagina Benefit Cosmetics România se desfășoară un concurs de sărbători! Trimiteți urări prietenelor și aveți șansa să câștigați unul dintre seturile de machiaj în ediție limitată. Găsiți detalii de participare chiar AICI.

Nu uitați, cadourile Benefit se găsesc în exclusivitate în magazinele Sephora din România.

Pe mine cel mai tare mă tentează cutiuța Goodies a Go-Go! Pe voi?

9 COMENTARII

    • Citez din regulamentul din aplicație: „Pentru toate faptele bune de-a lungul anului, meritați un suuuper premiu în această perioadă magică. În primul rând, fă-ți prietenele să zâmbească și trimite-le o urare din galeria noastră Jingle Boost http://bit.ly/1v6wR5y . Apoi, abonează-te pentru a avea șansa de a câștiga premiul oferit.”

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.