Miercurea parfumată: Dulce și fioros

8
1664

Noutățile The Body Shop pentru toamnă nu se opresc în zona de machiaj. După ce am avut ocazia să-l încerc în avanpremieră la petrecerea de 5 ani From Mona With Gloss, vă prezint și vouă Black Musk. Cel mai întunecat și senzual dintre toate moscurile.

O combinație dulce, dar captivantă. Moscul vegetal este învăluit de arome dulci, naturale, pentru un efect fioros. Para bambinella este condimentată de piper roz și begamotă, iar buchetul de heliotrop cu accente gurmande este împletit cu aroma de lemn dulce, răcoroasă și ușor mentolată. Pe final vanilia neagră, patchouli, vetiver și ciocolata neagră creează pânza perfectă peste care tronează moscul negru.

Moscul are o istorie bogată în parfumurile The Body Shop, iar cu acest nou parfum s-a dorit explorarea părții sale întunecate. Parfumul este clădit pe contraste între elemente deschise și închise, dorindu-se obținerea unei senzualități de tip clar-obscur. Moscul înseamnă seducție, încredere în sine și senzualitate. Inocență ce ascunde furtună.

Noul parfum Black Musk - The Body Shop

Mixul de note lemnoase cu boabe de vanilie și supradoza de mosc este în contrast cu partea luminoasă, de flori, citrice și pară dulce. O combinație ușor surprinzătoare, dar foarte reușită, oriental-gurmandă.

The Body Shop Black Musk - gama de produse

Gama Black Musk conține apă de toaletă 60ml (127 lei), apă de parfum 50ml (155 lei) și ulei de parfum 20ml (98lei). Sticlele simple, clasice pentru gama Musk de la The Body Shop, sunt negre cu etichete roz. Contrastul perfect pentru femeile ce ascund o parte captivantă sub aspectul cuminte și ultra-feminin.

Încă o dată gama de parfumuri cu mosc de la The Body Shop mă surprinde. Clasicul White Musk, lansat în 1981 a fost un pionier al parfumeriei, folosind mosc cruelty-free și a fost apoi urmat de combinații de-a dreptul surprinzătoare – White Musk Smoky Rose, Red Musk, Red Musk Oud și acum Black Musk.

Voi ce variantă de Musk de la The Body Shop preferați? Cum vi se pare din descrierea notelor noul Black Musk?

8 COMENTARII

 1. […] Tocmai de aceea apreciez enorm toată energia pe care Mona a investit-o în organizarea colțurilor pentru a-și răsfăța invitatele. De exemplu, locul unde s-au efectuat manichiuri cu imprimare de Ink Nails Studio. Mie mi-a plăcut la nebunie faptul că am putut încerca noul parfum Black Musk de la The Body Shop chiar înainte ca acesta să ajungă în magazine. V-am povestit despre el AICI. […]

   • Finally l-am incercat pe cel Red 😀 nu prea e pe gustul meu;
    pe acesta nu l-am vazut in magazin, in schimb mi-a aratat tipa unul (intr-o nuanta de mov parca) si mi-a placut maxim 🙂

    • Nu ți-a plăcut Red Musk? Prea puternic pentru tine? Ce nu ți-a plăcut?
     Cel în nuanță de mov cred că era White Musk Smoky Rose dacă era ușor mai închis. White Musk are o nuanță deschisă de lila.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.