Biletele pentu Gardienii Galaxiei Vol. 2 s-au pus deja în vânzare!

0
1556

În timp ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare ziua de 1 mai, eu sunt entuziasmată de data de 5. De ce? Pentru că pe 5 mai se lansează Gardienii Galaxiei Vol. 2. Și cred că am spus tot în această frază.

Aștept cu sufletul la gură această lansare de când a rulat genericul de final la Gardienii Galaxiei Vol. 1… Cred că două săptămâni după film mi-am terorizat copiii cu fraza ”I am Groot” ori de câte ori nu aveam chef să le răspund. Mi-a plăcut enorm primul film, de la poveste la construcția personajelor, de la situații la prieteniile legate. Și Groot mi-a plăcut la nebunie (dacă nu v-ați prins deja).

”Fascinanta poveste a eroilor improbabili care salvează Universul revine pe marile ecrane odată cu „Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel este plină de energie, culoare şi umor spumos, avându-i în centru pe Peter Quill (Star-Lord) şi gaşca sa de personaje excentrice, alături de care protejează Universul. Ei acţionează asemeni unor mercenari, profitând de popularitatea şi faima pe care au câştigat-o după ce au salvat planeta Xandar.

Acest al doilea „volum” vine astfel în continuarea primului film „Gardienii Galaxiei”, apreciat de public pentru originalitatea şi creativitatea sa unică, precum şi pentru simpaticele personaje intergalactice.”

Având pe fundal melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”, „Gardienii Galaxiei Vol. 2” urmăreşte parcursul echipei în lupta lor pentru a-şi păstra noua familie unită şi pentru a desluşi misterul familiei lui Peter Quill. Duşmanii vechi devin noii aliaţi, iar povestea capătă noi dimensiuni.

„M-am simţit foarte împlinit când am văzut că atât de multă lume rezonează cu personajele. La baza filmului stă acest grup de neadaptaţi, care îşi unesc forţele şi găsesc o modalitate de a rămâne uniţi. Cred că acest lucru îi inspiră pe foarte mulţi oameni. Am un sentiment minunat când copiii vin la mine şi îmi spun că iubesc filmul şi că părinţii şi bunicii lor îl iubesc deopotrivă. Aceste personaje au puterea de a conecta toate generaţiile din întreaga lume, din Thailanda în America de Sud sau în Londra.” – James Gunn, regizor și scenarist Gardienii Galaxiei Vol. 2

În noul film, actorii se întorc în pielea personajelor unice, colorate şi uşor disfuncţionale, venind cu o nouă dinamică. Primul film a fost despre cum Gardienii au devenit o familie, iar în Vol. 2 se pune accentul pe relaţiile personajelor în interiorul acestei familii. Aşa cum şi James Gunn explică: „Acest film este despre cum personajele sunt o familie, iar să fii o familie este mai dificil decât să devii una. Este o poveste mult mai complicată. În primul film vorbim despre un grup de inadaptaţi care se unesc. Dar unde se îndreaptă cu acest lucru?”

Așa cum am anunțat încă din titlu, biletele pentru acest film s-au pus deja în vânzare. Aveți posibilitatea să cumpărați bilete le avanpremieră sau premieră, ca să vă asigurați locul în sală. Eu cu siguranță voi merge cel puțin de două ori, o dată cu prietenii și încă o dată cu copiii. Da, și ei sunt fani Gardienii Galaxiei 🙂

Și dacă încă nu v-am convins să mergeți și să vedeți filmul, vă las aici trailerele pentru Gardienii Galaxiei Vol. 2

https://www.youtube.com/watch?v=vZZ4sDe17V4

https://www.youtube.com/watch?v=HSy9hoGpstw

Și, la final, o poza cu magnificul Groot 🙂

 

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.