Beauty of giving – Douglas pentru Asociația Little People

2
1366

Mă bucură tare mult când aflu că rețele de magazine lucrează împreună cu asociațiile locale pentru a schimba ceva în România. Și mă bucur și mai tare să vă anunț că rețeaua de magazine Douglas a început campania de strângere de fonduri „Beauty of Giving” prin care va dona Asociației Little People câte 10 de lei din vânzarea fiecărei palete de machiaj Like.

Obiectivul nu este deloc de neatins, suma de 35.000 de lei este ceea ce și-au propus să strângă pe perioada de desfășurare a campanie – 23 noiembrie-20 decembrie. Cu toții căutăm cadouri pentru cei dragi în perioada aceasta, așa că de ce să nu alegem unul care oferă și altcuiva o bucurie. În cazul acesta vorbim de o viață mai bună, pentru că Asociația Little People și-a asumat încă din 1996 suportul psihosocial al pacieților și al supraviețuitorilor de cancer. 

Din 2006 există în România Clubul Temerarii, o comunitate a adolescenților români care au învins cancerul, iar astăzu numără peste 400 de membri. Un grup de sprijin reciproc al adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer, o comunitate activă. Când te confrunți cu astfel de probleme de sănătate psihicul joacă un rol extrem de important, iar susținerea personalizată și specializată contează enorm. Pentru că marele „C” nu este o problemă tipic adolescentină, iar reintegrarea în viața normală de adolescent înseamnă multă muncă.

Campanie Beauty of giving - Douglas - Paleta Like

Așadar, dacă pe lista voastră de cadouri pentru cei dragi există și o paletă de farduri, alegeți paleta Like de la Douglas și veți face un cadou dublu. Paleta costă 129 de lei, iar lista magazinelor Douglas o găsiți AICI.

2 COMENTARII

  1. Este una din paletele pe care am zis la un moment dat „O vreau! O sa o cumpar la un moment dat!”, iar acum cu acest gest din partea Douglas, mi-o doresc si mai tare!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.