Renașterea frumuseții cu lăptișor de matcă – Queen Bee Apivita

4
2316

Cred că nu mai este un secret pentru nimeni că Apivita și-a clădit întregul portofoliu de produse pornind de la comorile din stup. Abordarea holistică a îngrijirii este cea care m-a făcut să mă apropii de brand și am o veste minunată pentru fanele lăptișorului de matcă. S-a lansaat Queen Bee, gama de produse Apivita ce promite renașterea frumuseții cu lăptișor de matcă grecesc.

O linie de produse anti-îmbătrânire, ce combină efectul miraculos al lăptișorului de matcă încapsulat în stare proaspătă în lipozomi cu 12% ingrediente active pentru refacerea structurii și pentru promovarea mecanismelor naturale de funcționare ale pielii. Cu această nouă gamă Apivita formulează produce se activează toate straturile epidermei, impulsionând procesul de întinerire al pielii. Vedetele Queen Bee sunt lăptișorul de matcă grecesc, extractul patentat de propolis, extractul din semințe de Lupin alb, uleiuri esențiale 100% organice și Rabdosia rubescens.

Cu un procent crescut de ingrediente naturale (între 94 și 96%), gama Queen Bee oferă nu doar hidratare și luminozitate, ci și efect de lifting, netezirea ridurilor și uniformizarea pielii. Desigur, nu conține siliconi, parabeni, uleiuri minerale și ftalați.

Gama cuprinde ser, creme de zi și de noapte cu diferite texturi (bogate sau lejere), dar și o cremă pentru conturul delicat al ochilor. Și toate cu efect anti-îmbătrânire.

Gama Apivita Queen Bee

Am spus că formulele conțin lăptișor de matcă încapsulat în lipozomi, dar ce înseamnă asta mai exact. Lăptișorul de matcă proaspăt este încapsulat în lipozomi și apoi îmbrăcat în fosfolipide pentru că în această situație se păstrează elementele nutritive bogate, cum sunt amino-acizii, vitaminele, acizii grași și zaharurile până în momentul în care el ajunge în piele. Lipozomii devin agenți de transport ai lăptișorului de matcă în straturile interioare ale pielii, dar acționează și ca un factor de calmare și hidratare a pielii, îmbunătățind filmul hidrolipidic protector al pielii.

Apa din formulele cremelor și a serului a fost înlocuită cu infuzii naturale cu atribute antioxidante în toate gamele Apivita. Iar linia Queen Bee se bucură de o infuzie cu extract organic de măceș. Fructele de măceș sunt bogate în vitamina C, acid malis, antocianine, flavonoide și zaharuri. Iar un procent din acestea este transferat în infuzie, oferind produselor caracteristici antioxidante, antiinflamatorii și de hidratare.

Inclusiv extractul de propolis este patentat, pentru că în 2013 Apivita a creat o modalitate de încapsulare care să permită obținerea unei concentrații stabile și maxime ale conținutului de polifenoli și flavonoide din el în produsele finale, astfel încât oferă puternice beneficii antioxidante și anti-îmbătrânire. Propolisul temperează acțiunea radicalilor liberi asupra pielii, sporește vitalitatea epidermei și mărește producția de elastină și colagen.

Apivita Queen Bee - Gama Anti-Imbatranire

Nu degeaba gama se numește Queen Bee (Regina albinelor), nu? Apivita a reușit să găsească modalitatea prin care poate transporta comorile stupului nu doar până la piele, ci în ea, într-o stare cât mai proaspătă și păstrându-i proprietățile active.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu și în magazinul de brand din Băneasa Shopping City. Și veți găsi o cremă cu o textură potrivită pentru orice tip de ten, dar cu aceleași beneficii anti-îmbătrânire.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat lăptișorul de matcă până acum (crud sau în produse cosmetice). Ce părere aveți despre el?

4 COMENTARII

  1. interesant ,atat de multe informatii ,atunci cand te uiti si vrei sa cumperi o crema parca nu te intereseaza prea multe ,dar ..ar trebui ,imi place mult si modul de prezentare chiar te atrage cutiutele

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.