Am câştigat o brăţară Pandora

3
1995

Mereu m-am întrebat cine mai câştigă în ziua de astăzi concursuri. Răspunsul corect pentru mine era că singurele persoane la care ajung premiile sunt probabil cei care participă la o mie de concursuri pe zi şi asta este singura activitate din care se întreţin. La întrebarea cine mai câştigă în ziua de astăzi un concurs Pandora, însă, nici nu m-am obosit să răspund. Doar că, de această dată, răspunsul la întrebare a fost unul neaşteptat. Eu. Eu câştig un concurs Pandora.

La final de septembrie a fost ziua mea de naştere, ocazie în care am primit o minunată cutie Pandora în care se afla o pereche de cercei din colecţia de toamna. Două frunzuliţe mici şi delicate. Am sărit în sus de bucurie….probabil 10 minute, de se întreba toata luma daca sunt fiinţă umană sau minge. Pe principiul, e o minge de ping-pong, e o minge de tenis….nu….e Raluca care a primit o pereche de cercei Pandora.

Well, acest minunat dar mi-a adus şi şansa de a participa la concursul Pandora de toamnă. Pe scurt, trebuia să vizionezi look-book-ul interactiv Pandora, şi să îţi alegi o ţinută dintre cele prezentate acolo, să compui tu o ţinută la care să accesorizezi o bijuterie Pandora din colecţia de toamnă, să îţi faci poză şi să o postezi, ca şi comentariu, la postarea despre concurs şi să spui ce ţinută ai ales din look-book şi unde ai vrea să o porţi. Bine, a fost pe lung, nu pe scurt, dar aţi înţeles mecanismul concursului.

12032131_1645344022422100_2002555182590481610_n

Pandora urma să ofere şase bijuterii din colecţia de toamnă celor şase norocoase alese de către Muzele Fabuloase Alina şi Diana. Deci ideea de bază era să ai o poză atât de faină încât să fie selectată şi nu aveai nevoie de noroc la o tragere la sorţi.

Evident că m-am pus pe făcut şedinţe foto şi am făcut un colaj drăguţ pe care l-am postat pentru a participa la concurs. Am ales să particip cu un colaj pentru că altfel nu se vedeau cerceii şi oricum sunt în perioada colajelor acum cum a fost şi Picasso în perioada albastră.

Ca să înţelegeţi şi mai bine prin ce eforturi sisifice am trecut la şedinţa foto, trebuie să vă spun cu cine am lucrat şi ce recuzită am avut la dispoziţie. Fotografii desemnaţi ai proiectului hai să ne facem de râs la Pandora au fost copiii mei. Aveam nevoie de o poză cu ţinuta deci un selfie era exclus. Eram doar eu şi ei acasă, eu nu îmi puteam face singură, declanşator nu aveam, deci ei.

Din recuzită au făcut parte un fotoliu roşu-portocaliu, un bec şi fratele lui geaman ars (şi duhul lor lumina chioară), un telefon (pentru că aparat ciuciu), ţinuta aleasă pe principiul ce e curat şi nu trebuie călcat (sau cel puţin nu se vede în poză că e şifonat), doi copii care nu înţeleg termenul de încadrat (sau de faptul că o poză reuşită este aceea în care poţi vedea şi capul subiectului) şi evident cerceii Pandora (care nu au cusur de trecut în paranteză).

Pasul 1, hai să facem o poză în picioare să se vadă ţinuta. Eu adult de înălţime medie (zic eu), ei omuleţi mici cu înălţime de omuleţi mici. Nu pot să descriu în cuvinte. După 2436 de mii de poze am hotărăt că sunt de vină proporţiile. Pasul 2, hai să stau pe fotoliu că şi aşa stă degeaba acolo singurel. 7522 de milioane de poze mai târziu eram prea obosită să îmi mai pese (şi nici timp nu mai aveam că la 00:00, ora României, concursul se încheia), deci trebuia musai să aleg una.

Dar pe care? Aia în care am capul strâmb sau aia în care zici că am două capete? Am mers pe principiul că dacă în poză par om, mi se vede capul în întregime şi se vede şi ţinuta, nu e mişcată rău şi nu apare un deget de copil în cadru, aia e poza. Şi după criteriile menţionate a fost fix una.

v-am spus că sunt în perioada colaje
v-am spus că sunt în perioada colaje

Am mai făcut eu un selfie mic (două cadre din care am ales unul pentru colaj, jur) să se vadă cerceii şi am mai făcut o poză cu cerceii în cutie şi aia a fost. Un întreg proces de creaţie al unei echipe care a muncit cu spor. Daca ar fi să calculăm la timpul depus şi muncit de fiecare în parte, din brăţară eu merit o za, că de atâta am muncit eu, vreo 12 minute cu tot cu făcut de poze, creat colaj, pus filtru, postat şi scris text. Restul, în jur de trei ore, a muncit echipa mea să nu arăt ca un balaur cu şapte capete. Şi să îşi scoată degetele mici din cadru.

În ziua în care trebuiau anunţaţi câştigătorii am intrat pe pagina de facebook Pandora, să verific, cred că undeva la un interval de 10 minute. Asta până pe la ora 17:00 când m-am gândit că ar trebui să mai fac şi altele, cum ar fi să lucrez pentru salariul pe care îl primesc şi altele din categoria asta.

Mai pe seara am vrut să arăt cuiva colajul şi am intrat pe pagina Pandora că în telefonul nu il aveam salvat. Dar înainte să ajung la poza mea am dat în nas cu ştirea şi mi-am zărit numele printre câştigătoare. Din nou nedumerirea…e o minge de ping-pong…e un titirez cu portavoce….nu, e Raluca care a câştigat brăţara Pandora. Da, poza mea a fost selectată şi am câştigat o brăţară Pandora. Şi chiar nu a fost nevoie de portavoce pentru a împărtăşi lumii fericirea mea. Am senzaţia că au fost auzite până în Spania manifestările mele sonore de bucurie.

Astăzi am şi intrat în posesia ei şi am reuşit să vă descriu în 1000 de cuvinte ceea ce va puteam spune într-o singură frază. Şi cum in showbiz nimic nu e corect, eu am rămas cu brăţara (care este superbă) iar copiii mei au primit câte o îngheţată pentru efortul lor titanic. Din aia la 1 leu.

O săptămână în care să fiţi doar câştigători vă doresc,

Raluca

3 COMENTARII

  1. Mie-mi zici,ma bucur maxim cand castig..orie…sa te bucuri de prod pandora si nu uita niciodata bucuria pregatirii momentului,asta a fost cel mai frumos,castigul a fost cireasa de pe tort.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.