Fă cadou un zâmbet de sărbători

0
1692

Ce-ați zice dacă anul acesta v-ați face cadou un zâmbet mai strălucitor. Și ați face cadou același lucru și unei persoane foarte dragi?

Am discutat mult despre cât de important este un zâmbet sănătos pentru organism, dar nu pot trece cu vederea și partea sa estetică. Un zâmbet frumos înseamnă mai multă încredere în sine și pe parcursul ultimului an am înțeles cât de multe frustări am acumulat atâta vreme cât nu m-a interesat zâmbetul meu.

De când am terminat tratamentele la LLL Dental (și am făcut și o albire cu laser) nu doar că am zâmbit mai mult (și se vede nu doar în fotografii, cât și în sporirea numărului de #selfie), dar sunt mult mai degajată atunci când am parte de interacțiune cu oameni noi, pe care nu-i cunosc încă. Pur și simplu am încredere că imaginea pe care o am despre mine este cea pe care o văd și ei.

V-am povestit despre Biolase și procedura de albire a dinților cu ajutorul laserului chiar AICI. Și vă anunț că în luna decembrie clinica dentară în care am cea mai mare încredere, LLL Dental, are o promoție în desfășurare. Dacă optați pentru albirea cu laser a dinților (durează puțin, nu este invazivă deloc și nu sensibilizează dinții sau gingiile) veți primi cadou un voucher pentru aceeași procedură pe care îl puteți dărui mai departe.

Promotie albire laser LLL Dental

Eu una știu că m-aș bucura tare mult la un asemenea cadou și nu l-aș considera absolut deloc nepotrivit. Zâmbetul este mai important decât ne place nouă să credem. Atât pentru sănătatea noastră fizică, cât și pentru cea mentală.

Voi știți pe cineva care s-ar supăra să primească în dar un zâmbet mai strălucitor?

 

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.