Acvamania, distracție aproape de casă

0
1243

Sincer vă spun, din iunie mă chinui să scriu articolul ăsta, dar ați văzut și voi ce activitate extraordinară am avut pe blog….puțin spre deloc. Am scăzut de la 2-3 articole pe zi la 2-3 articole pe lună. Dar gata, unele articole chiar trebuie să ajungă din mintea mea așezate frumos pe blog, așa că nu am încotro decât să îmi fac cumva timp pentru scris.

V-am tot povestit anul trecut despre Acvamania și despre cât de tare se distrează copiii mei acolo. Ei bine, ca în fiecare sezon, parcul acvatic din Mogoșoaia răspunde prezent la distracție. Caiacele sunt pregatite, stand-up paddle-urile la fel, parcul gonflabil este la locul lui, apa este curată și caldă, numai bună de cazut în ea. Acum trebuie doar să mergeți în vizită.

Acvamania, distracție aproape de casă beautybyjules.ro 2

Dacă nu ați citit nici unul dintre articolele de anul trecut despre Acvamania, parcul acvatic se afla chiar la intrarea în Parcul Mogoșoaia, pe lac (unde altundeva). După ce treceți de porțile mari ale parcului, pe alea din stanga care duce pe malul lacului, imediat după trasa Zumbaala. Super simplu de găsit. Dacă nu mergeți cu mașina, de la metrou Parca Bazilescu există un maxi taxi care vă lasă fix acolo.

Și pentru că nu pot scrie despre Acavamania fără să am și vești bune, anul acesta organizează o mulțime de evenimente. Și pentru adulți, și pentru copii, și pentru adulți împreună cu adulți. Cel mai mișto eveniment (pe care eu personal nu am nici cea mai mică intenție să îl ratez) este cel de mâine seară, Moonlight Paddling.

Acvamania, distracție aproape de casă beautybyjules.ro 3

Ce se întâmplă mai exact? Seara, înainte de apus, participanți echipați pornesc în aventură spre Palatul Mogoșoaia fiecare cu ce îi place, caiac, caiac dublu, canoe, SUP, echipați regulamentar și cu lantera frontală montată. După o tură de lac și o tură de poze urmează o tură de bălăceală la parcul goflabil (au nocturna instalată, deci fără teamă) și o tură de beri la terasa de lângă. Prețul este unul modic, 30 lei pentru caiac sau SUP, dar distracția garantată. Și sunt convinsă că veți rămâne cu un set de poze senzaționale și un set de amintiri numai bune de povestit nepoților. 

Dacă nu ajungeți mâine seara, pentru că știu că vă spun chiar din scurt, vă îndemn să intrați pe pagina lor și să aflați mereu, din timp, ce alte evenimente mai au. Organizează chestii super drăguțe mereu și ar fi păcat să le ratați. În plus, puteți organiza super zile de naștere acolo, vă spun din proprie experiență, l-am sărbătorit acolo pe băiețelul meu și a fost minunat, dar revin cu un articol despre asta pe larg. A fost o zi de naștere cu adevărat specială, mult prea tare să o las doar la nivel de menționare în treacăt.

Dacă nu ajungeți mâine seară pe lac, zic să ne strângem odată acolo și să ne facem de cap. O aduc și pe Iuliana chiar dacă trebuie să o leg fedeleș și să îi arunc telefonul sub o mașină. Voi doar să îmi spuneți și eu mă execut 🙂

Raluca

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.