Înscrie-te în Academia de îngrijire Nivea și testează și tu!

16
2901

Nu mai este un secret pentru nimeni că pielea are nevoie de îngrijire zilnică, sper. Sunt câțiva pași de bază care trebuie urmați pentru a avea un ten frumos și sănătos, iar problemele specifice ale fiecărui ten (tendință de uscare, imperfecțiuni, pete, exces de sebum etc.) au nevoie de îngrijire suplimentară.

Cel mai important lucru rămâne stabilirea tipului de ten. Nu depinde de vârstă, deși în general pielea are tendința să-și piardă din elasticitate și să devină mai uscată pe parcurs ce anii trec. Însă nu este deloc neîntâlnit ca la 40 de ani să avem încă probleme cu excesul de sebum. Sau la 25 de ani ridurile să înceapă să-și facă apariția. Tenul are nevoie mereu de îngrijire adaptată nevoilor sale și noi suntem singurele care ne putem da seama exact ce de și mai ales când e nevoie de îngrijire extra.

Nivea pare că nu a plecat deloc în vacanță anul acesta, pentru că s-a relansat platforma Academia de Îngrijire, locul în care aveți acces la sfaturi, recomandări și chiar tutoriale de îngrijire.

Academia de ingrijire NIVEA - tutoriale

Și dacă aveți vreun produs de îngrijire a tenului Nivea pe lista de „trebuie încercat”, atunci neapărat accesați platforma, aveți șansa să câștigați produsul dorit.

Mi-am petrecut ieri ceva vreme pe platformă, imediat ce am aflat de relansarea sa și mi-a plăcut felul în care sunt organizate informațiile, de la testul pentru determinarea tipului de ten până la informații despre fiecare tip de ten în parte și tutoriale de îngrijire. Mi-am dat seama că deși în coșul meu de cumpărături mereu sunt produse Nivea, încă aș mai avea tentații – spume și geluri de curățare și creme de zi din gama Q10.

Academia de ingrijire - Produse in teste

Vestea cea mai bună este că această campanie de testare se desfășoară până la finalul lui 2014, iar extragerile se fac în fiecare lună. Consultați regulamentul complet al campaniei pentru a vedea exact datele fiecărei extrageri și lista premiilor.

Voi ce produse Nivea ați alege din listă?

16 COMENTARII

  1. As incerca gelul de curatare pt ten mixt,deja folosesc un gel de curatare luat de la caravana si-mi place mult,apa micelara e must check,de asemenea!!!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.