#365 Sunt fan Harry Potter

13
2399

Știu că veți arunca cu pietre de data aceasta, dar mărturisirea de astăzi din #365  de lucruri despre mine este despre un film nu tocmai pentru oameni mari. Iubesc filmele Harry Potter și suntem la a treia vizionare consecutivă a seriei.

Spun „suntem” deoarece eu și copiii ne uitam cot la cot. Proiectăm filmul pe un perete, facem pop-corn, ne așezăm confortabil în pat și începem sesiunea de vizionare. Evident că ne uităm și la alte filme, avem o întreagă listă, dar Harry Potter este unul dintre puținele la care ne amuzăm la fel de tare și eu și ei.

Uneori chiar mă întreb care este mama și care sunt copiii, zău dacă nu am foarte des senzația că eu fac parte din tabăra celor mici. Și nu că mă pun la mintea copiilor, nicidecum, se pare că asta este mintea pe care eu o posed – o minte de copil grăsuț și jucăuș.

Iubesc seria Harry Potter pentru că ne arată un alt univers, plin de o magie ce pare reală, ne arată că binele învinge mereu, că ne putem baza pe puterile noastre și că prietenii adevărați sunt cei mai tari.

Și pentru că eu am ieșit la rampă cu un secret așa de rușinos, vreau să aud de la voi ceva la fel îngrozitor ca să poată egala. Să îmi spuneți despre primul sărut sau prima iubire. Să vedem care este cea mai cea dezvăluire 🙂

zile pline de zăpadă vă doresc,

Raluca

13 COMENTARII

  1. Si eu sunt fan Harry Potter, am vazut primul film din serie de nu stiu cate ori, Sunt fan Narnia primul din serie, fan Piratii din Caraibe si fan James Bond Pierce Brosnan. Si evident Star Wars, incat am fost sa il vad la 4D si Dune. Nu ma uit la Games of thrones. Sunt fan al filmelor, serialelor cu vrajitoare – Charmed, Maleficent, Salem, Witches of East End, Great Oz….

  2. Eu iti marturisesc rusinata ca nu am avut rabdare sa vad nici un film Harry Potter cap-coada pentru ca m-am plictisit teribil (cu toate ca imi plac filmele de acest gen, Harry Potter mi s-a parut slab). In schimb mi-a placut seria „Cronicile din Narnia” 🙂
    Hmmm o dezvaluire secreta? Uite noi (eu si sotul) ne-am dat cu sania pe derdelusul din spatele casei, saptamana trecuta. Ce daca mergem pe 33 de ani? Nu era nici un copil pe derdelus si era tare pacat sa sufere de singuratate bietul de el, asa ca ne-am dus sa-l consolam 😛

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.