#365 – Șapte dezvăluiri

4
1629

Mi-am dat seama că proiectul #365despremine este în paragină și am zis să recuperez de unde am rămas. Luna aceasta a fost luna recuperărilor, nicicum nu am putut să țin pasul. De fapt, am scris foarte puțin în ultima perioadă și sunt restantă și cu alte articole.

Nu aș vrea să credeți despre mine că sunt delăsătoare și că nu îmi dau interesul așa că am de gând să scriu în seara asta câteva lucruri care să vă ajute să înțelegeți și poate să mă iertați. Sunt restantă cu șapte seri așa că voi face șapte dezvăluiri.

1/7 dezvăluiri – Cred că v-am mai povestit, așa în fugă, că eu la un moment dat am fost bolnavă. Nu v-am spus, însă, că am fost suficient de bolnavă încât să stau în concediu medical opt luni și să am nevoie de trei intervenții medicale. Este o poveste mai veche și am trecut peste. Oarecum. Nu intru în mai multe detalii acum, nu mă simt confortabil încă, dar voiam să numărăm împreună.

2/7 dezvăluiri  – Am în total șapte operații. În afară de cele trei operații menționate mai sus, mai am și două cezariene. Cele două cezariene nu le-am făcut pentru că așa mi-am dorit eu, deși nu pot nega că voiam să iasă mai repede și să înceteze chinul, dar a fost nevoie de intervenție deoarece în timpul travaliului nu știu ce nerv al coloanei era apăsat ceea ce îmi provoca paralizie în picioare. A doua cezariană s-a întâmplat pentru că ….s-a întamplat și prima….

3/7 dezvăluiri – Mă pregătesc pentru operația cu numărul opt. Mai exact la finalul acestei săptămâni. Și pentru că o operație nu se programează după ureche, am tot fost la medic în ultima perioadă. Cam zilnic. Luna aceasta a fost în special grea și mi-am dat silința să fiu prezentă și aici. Dar, adăugând la toate asta și faptul că mi-am crăpat laptop-ul, poate că o să găsiți în adâncul sufletului vostru bunăvoința să mă iertați.

#365 beautybyjules.ro

4/7 dezvăluiri – Prima operație din viața mea a fost apendicectomia și era să mor de câteva ori. Înainte să o scot, în timpul operației și după că am făcut infecție. Era dar nu am vrut, că așa sunt eu de fel, mai încăpățânată. Am zis să fie când vreau eu, nu când vor alții.

5/7 dezvăluiri –  Cea mai grea operație din viața mea a fost operția fiului meu. Șase ore și jumătate au trecut la fel de rapid ca o eternitate. Simțeam cum îmi îmbătrânesc organele. Am măsurat cu pasul holul din fața blocului operator de am făcut șanț și am slăbit 4 kg într-o singură zi.

6/7 dezvăluiri – Sunt pregătită emoțional pentru operația asta la fel cum este pregătit Iohannis să fie președintele țării. Am vise erotice în care se face că medicul îmi spune că s-a întâmplat o minune și nu mai este nevoie să mă operez. Apoi mă trezesc și mă enervez că a fost doar un vis. Sunt foarte pregătită emoțional și fizic pentru operație. Puțin spre deloc. Dar nu spun nimănui asta și prin urmare nu vă spun nici vouă astăzi.

7/7 dezvăluiri – Voi fi în covalescență câteva săptămâni, timp în care voi primi vizite cu ofrande, cadouri și ciocolată. Are și operația o parte bună. Nu știu exact cum se face, dar, pentru partea cu odihna, cadourile, florile și laudele (că doar toată lumea o să îmi spună doar ce bine arăt, nu?) sunt 100% pregătită. Și fizic și emoțional. Doar peste partea cu operația să trec.

Gata! Am scris cele 7 dezvăluiri restante și vă aștept și pe voi să le scrieți în comentarii. V-am spus că am un super premiu pentru un super comentariu? Da? V-am spus deja? Pai atunci ce mai așteptați?

zile fără de operații vă doresc,

Raluca

4 COMENTARII

  1. Maaama, prin cate ai trecut!.. Mult curaj si sa te faci bine! Iti doresc multa sanatate si sa fie ultima operatie!
    Te pup si iti tin pumnii stransi, treci tu si peste asta doar esti Xena cea puternica.
    Dezvaluire despre mine: am avut 2 operatii de cezariana, la prima am suferit..asta e..iar la a 2-a ziceam bancuri cu doctorii si cu asistentii din blocul operator. 🙂

  2. Mult curaj, Raluca! O sa fie bine! Ca o dezvaluire despre mine, cand eram mica, la vreo 4-5 ani, am facut o laringita groaznica, nu mai puteam scoate un sunet… dupa taramente dureroase, doctorii credeau ca nu o sa-mi mai revina vocea vreodata, insa Doamne-Doamne a fost langa mine si m-am facut bine. Iti urez multa sanatate si putere sa treci peste toate greutatile! :*

  3. ce pot sa-ti spun,decat ca cineva acolo va avea grija de tine ,asa cum ai fost puternica pana acum ,nu este momentul sa te inmoi acum ,este deprimant uneori si poate te intrebi de ce ,dar viata merge inainte cu bune si rele ,si apoi sa facem putin haz ai benefii-cadori,vizite ,rasfat ,dulce,asa ca optimism la cele mai inalte cote ,te rog!,o sa treci cu bine si peste aceasta incercare ,ai familia alaturi ,ne au pe noi prietenii tai si multe ganduri bune care vin spre tine !pupici

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.