#365 – Premiul I cu coroniță

8
2727

V-am spus acum o lună (Doamne, deja a trecut o lună din anul ăsta, vă vine să credeți?) că apreciez efortul vostru de a comenta și timpul pe care îl acordați proiectului meu. Când am început #365despremine nu m-am gândit că va evolua așa de frumos. Chiar dacă nu am răspuns, încă, tuturor mesajelor voastre, promit că o voi face și nu mai rămân datoare.

Îmi face plăcere să vă cunosc și să aflu lucruri despre voi. Primesc feedback și mă descopăr și eu pe mine puțin câte puțin. Mă simt onorată să pot cunoaște și să vă pot împărtăși la rândul meu, o bucățică din lumea mea.

Am fost uimită de cât de multe dintre voi ați ținut pasul cu mine. Facem un schimb frumos de secrete, nu?

Mă gândesc că poate la final de an, sau chiar și mai devreme, facem o întâlnire offline în care să râdem cu gura până la urechi de poveștile noastre. Ce spuneți? Evident că eu încă aștept detalii despre iubiri secrete și primul sărut. Adică nah, râdem, glumim dar spunem și secrete. Sau cum era…nu părăsim incinta? Ei, ați prins voi ideea.

Pentru că am împlinit o lună de pălăvrăgeală, am zis să aleg premianta cu coroniță a lunii acesteia. A fost o alegere extrem de dificilă, chiar a trebuit să aleg dintre multe comentarii frumoase.

Și cum a fost de greu să aleg doar o câștigătoare, nu am de oferit doar o coroniță, ci două 🙂 Am făcut două pachețele drăguțe pline cu bunătăți (pentru că nu am avut cărți pe care să vă scriu urări, dar și pentru că este un blog de beauty).

Premiu comentatori - Raluca #365 - Premiu 2

Câștigătoarele lunii ianuarie sunt….tobele vă rog…

  • Pentru comentariul de 365 de cuvinte la articolul #365 – Cuvinte – Clarra.
  • Pentru toate comentariile frumoase, perseverență și pentru faptul că a ținut pasul cu mine – Corina Cosa

Felicitări, fetelor! Și vă mulțumesc pentru implicare. Aștept datele voastre de contact pe adresa de mail raluca@beautybyjules.ro.

Vreau să adaug că voi lua în continuare în considerare comentariile acestei luni, alături de următoarele. Asta înseamnă că dacă încă nu ați câștigat, cuvântul cheie în această frază este încă 🙂

Vreau să mulțumesc în mod special echipei Nivea care, după ce a văzut cât de mult ne plac produsele , au hotărât să asigure un stoc suficient pentru băile noastre. Și cum sharing is caring, premiile ajung și la voi, pentru curajul confesiunilor și implicarea în proiect 🙂

Dezvăluirea mea se astăzi este că iubesc proiectul #365despremine. Și că vă mulțumesc din suflet!

over and out,

Raluca

8 COMENTARII

  1. 🙂 dezvaluirea mea pe ziua de azi este ca-mi plac surprizele. Astazi m-ai surprins tu foarte placut si iti multumesc. Imi place sa mi se pregateasca surprize, dar sa pregatesc si eu altora – imi place sa organizez totul in detaliu, sa aleg cele mai frumoase cadouri, pe sufletul celui cadorisit (tin minte ce le place si ce si-ar dori cei dragi din jurul meu si fac tot posibilul sa le indeplinesc dorintele), sa aduc un strop de fericire oamenilor atunci cand au nevoie de ea, nu numai de ziua lor si de Craciun 🙂

  2. ha ha …si dezvaluirea mea este ca a cam inceput sa-mi placa proiectul asta al tau ..si nu vreau sa se termine :))) desi sunt optimista ….sunt si realista in acelasi timp ..si stiu ca nimic nu-i vesnic . continuam proiectul raluca ..si cat ma tin nadragii …tin pasul cu tine :))) eventual gasim idei noi 😀 . multumesc mult pentru premiu si coronita …mi-ai adus aminte de scoala :)))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.