#365 – Două povești

6
3051

După o lună întreagă de ținut pasul, am reușit să pierd o zi. Sunt foarte tristă că s-a întâmplat asta, dar nu a fost ceva ce aș fi putut controla. Așa că, astăzi voi avea două povești #365despremine.

Prima dezvăluire va fi pe scurt pentru că momentan nu mă simt ok să vorbesc despre asta. Am câteva probleme medicale pe care încerc să le rezolv. Acesta este și motivul pentru care nu am reușit să scriu la timp, de fapt și de drept.

Nu sunt probleme extrem de grave, dar sunt suficient de importante încât să îmi consume multe resurse, energie și timp. Nu dezvolt mai mult de atât, dar poate voi povesti odată pe larg despre asta.

Ca să avem și povești vesele, mă gândesc ca următoare dezvăluire să fie una pozitivă. Și pentru că Creative Ideas a împlinit 9 ani de proiecte frumoase, 9 ani de clienți fericiți și colaborări minunate, 9 ani de prietenie dar și de seriozitate, am fost invitate, eu și Iuliana, la petrecerea lor aniversară.

Nu doar că era foarte aproape de casa mea, dar este și un loc care mie îmi place foarte mult, Form Fusion. La intrare am fost întâmpinate de către o domnișoară mega drăguță care mi-a oferit un cupon/carte poștală pe care să le scriu gânduri frumoase. Zis și făcut!

365despremine beautybyjules.ro Două povești

Gândurile mele au fost sincere și câștigătoare, căci cartea poștală avea și rolul de cupon de tombolă. Nu știu cum se face dar, după ce au extras mai multe premii super, oferite de către sponsorii evenimentului, au extras premiul celor de la Paralela45.

În timp ce anunțau în ce consta premiul and all, Iuliana se uita fix la mine și repeta continuu Raluca Zdrobiș, Raluca Zdrobiș, Raluca Zdrobiș… Eu îi spuneam să tacă, ea nu mă băga în seamă…eu îi făceam scene obscene și îi spuneam că mă face de râs, ea își vedea de treaba ei….tipic nouă.

Nu știu ce incantații a făcut pe lângă faptul că îmi repeta numele, dar a funcționat. Au extras cuponul meu și am devenit fericita câștigătoare a unui weekend break marca Paralela45. Nu vă mai spun că avem spa, piscină și vouchere la masaj pentru că nu vreau să vă supăr și pe voi. Nu vă mai spun că o să vă transmit live update de acolo să vă țin la curent cu ce programări am și cum merge relaxarea. Nope, nu vă mai spun nimic.

Adaug doar că eu și Iuliana vom avea un super week end de relaxare și că suntem fericite. Evident că împreună cu ea merg, ce credeați? Că doar nu a făcut incantațiile alea degeaba, nu? Vom reveni de acolo cu bateriile încărcate și cu multe povești pentru voi. Și poate o să vă spun dacă Iuliana sforăie sau nu, dar la asta mă mai gândesc.

Acum, că să menținem tradiția, vă aștept și pe voi cu două povești/dezvăluiri/secrete sau ce vreți voi. Să fim în grafice, zic 🙂

zile câștigătoare vă doresc,

Raluca

6 COMENTARII

 1. Sforăi doar dacă sunt obosită. Și sunt 😀 Deci roagă-te să adormi înaintea mea. Altfel, nu mă mișc mult prin pat :))
  Și n-am făcut nicio incantație. Când gândești pozitiv, lucruri pozitive se întâmplă. Voiam doar să-ți demonstrez asta „live”. Și ghici ce?! A funcționat! (și o să funcționeze în continuare)

 2. In primul rand ..multa sanatate draga Raluca !! si felicitari pentru castigarea premiului !!! eu cred mult in echilibrul care vine de undeva din neant …. aveai nevoie fizic si mental de aceasta bucurie …si daca ceri si vrei din tot sufletul ..acel ceva vine singur la tine , atras de forta gandului tau ( si al lui J . in acest caz ) …deci ..relaxare placuta fetelor !!! hugs ***

 3. Sa te faci bine!
  Felicitari pentru premiu! Sa va bucurati din plin de el, sa lasati toate grijile acasa si sa va incarcati bateriile!
  Hai sa-ti spun si eu 2 lucruri despre mine:
  1. in 90% din cazuri uit sa-mi dau castile jos de la urechi cand plec de langa calculator, asa ca ori matur cu firul tot de pe birou, ori ma trezesc strangulata si nu stiu de ce… si nu, nu sunt uituca de fel
  2. nu-mi plac piscinele; urasc mirosul lor de clor (la care sunt alergica) si nici nu ma incanta ideea de a ma scalda in aceeasi apa cu mai multi oameni (stiu, e de-asta se pune clor, pentru dezinfectare, dar tot nu ma convinge)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.