#365 – Concerte şi copii liberi

1
1371
poza este preluată de pe pagina oficială Electric Castle

Dacă am început să vă povestesc despre gusturile mele muzicale (şi am reuşit să mă fac complet de râs), am zis să continui în aceiaşi notă şi să vă povestesc despre pasiunea mea pentru concerte. În timp ce vă scriu al nu ştiu câtelea lucru despre mine, realizez că nu prea sunt material de mamă, dar nah, nu e ca şi când mai pot face ceva în privinţa asta 😀

Când mi-a venit ideea să vă scru despre concerte a trebuit să fac un efort supra omenesc să îmi aduc aminte de primul concert la care am fost vreodată. Aş vrea să vă pot scrie că a fost concertul lui Michael Jackson în Bucureşti. Dar din păcate va trebui să vă dezamăgesc şi să vă spun că a fost, de fapt, vorba de trupa Bambi. Da, prima oară când am intrat într-o sală de concerte am fredonat Doi ochi căprui. 

Peste ani, probabil profund marcată de această experienţă, am hotrât că nu are sens să devină o tradiţie în famile şi că nu voi lăsa ca şi copiii mei să aibă astfel de amintiri tragice. Asta şi faptul că nu prea am avut cu cine să îi las. Prin urmare, i-am luat după mine la concerte de oameni mari.

Poate părea surprinzător, dar, un copil de 7 ani se poate distra maxim la concerte rock. Mai ales când nu înţelege versurile. Li se pare mega amuzantă gălăgia, mai ales că este pentru prima oară când pot da sonorul vocii lor la maxim şi nimeni nu îi ceartă. Ba din contră, îi încurajează.  Le place să sară şi să se manifeste aşa cum simt ei. Şi le mai place că sunt acolo cu oamenii mari şi fac parte din această categorie elitistă a adulţilor.

Ei bine, la vară mergem la Electric Castle şi Untold. Nu ştiu cum să vă spun, dar la Electric Castle vine Skrillex şi nu am cum să îl ratez. Mă bate gândul să mergem şi la Gărâna, să vedem ce şi cum. Ar fi o premieră şi pentru mine. Nu ştiu sigur unde ne va purta vara, dar cu siguranţă vom ajunge la câteva concerte. Şi la fel de sigură sunt şi că ne va crea amintiri albe pentru zile negre.

Nu ştiu totul despre meseria de părinte, dar cu siguranţă cresc copii liberi, copii fără teamă şi constrângeri, copii frumoşi şi fericiţi. Ceea ce vă doresc şi vouă.

Acum să curgă comentariile voastre pline de poveşti drăguţe şi mai puţin drăguţe. Şi nu uitaţi, sunt în căutarea unui comentariu special luna aceasta. Cine vrea să îmi ia premiul?

zile senine,

Raluca

1 COMENTARIU

  1. N-am inteles de ce sa te faci de ras :))) ca iti place Korn ?? hai lasa-ma :))) ce sa mai zic eu de 30 seconds to mars ?? eu n-am fost niciodata la bambi ,….nu mi-a placut niciodata muzica asta asa usurica , comestibila :))) si sa stii, copiii imprumuta mult din gustul parintilor , .aproape inconstient …eu raman paf cand vad ai mei copii cum ma surprind cu savage garden , coldplay , maroon 5 ..muzica new-age ..tot ce apare nou pe youtube , piese care mai de care mai faine …ma bucura atat de mult !!! muzica te face sa te simti liber, sa te exprimi asa cum vrei tu si asa cum esti ,,,,nu cum vor altii !!!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.