20 de ani de momente fericite cu Oriflame

2
2001

Prietenele și uneori și prietenii, pentru că nici ei nu au fost feriți, știu că atunci când mă provoci să vorbesc despre îngrijire, cosmetice și chiar branduri, mă oprești apoi mai greu. Și cred că unele dintre cele mai faine povești sunt cele de început – primul ruj, prima mascara, primul parfum – , atunci când folosești pentru prima dată un tip de produs sau un brand. Pur și simplu ți se fixează în memorie anumite detalii și poți chiar și după ani să vorbești despre ele.

Aș vrea să vă spun întâlnirea mea cu Oriflame. Poate o să vă vină greu să credeți că nu am descoperit brandul singură, ci cu ajutorul surorii mele mai mici. Oriflame nu mi-era complet necunoscut, însă nu știu cum nu reușisem încă să dau de un consultant care să-mi explice mai multe despre produse, să mă tenteze așa cum a făcut-o sora mea. Atât de mult mi-a plăcut ceea ce-am găsit în trusa ei de cosmetice, încât ea a fost primul meu „consultant”, în sensul că efectiv am „împrumutat” de la ea ceea ce-mi plăcea, uitând să le mai înapoiez.

Oriflame Very Me Peach me Perfect - primul meu produs Oriflame

Deși nu o știam adepta iluminatoarelor și a fardurilor de obraz, cel puțin nu când eu eram cea care permanent descoperea produse noi, la un moment dat am văzut-o cu un ten proaspăt, iluminat, fără să-mi dau seama exact de ce. Știam că este adepta unui machiaj aplicat cât mai rapid și fără prea multe ustensile, așa că nu prea înțelegeam schimbarea, iar tenul ei părea să radieze. Până la urmă am întrebat-o și mi-a scos din trusa ei un tub negru cu scris portocaliu de la Oriflame. Mai exact, Very Me Peach Me Perfect Skin Glow, un produs pe care pe pielea ei foarte deschisă arăta minunat aplicat ca blush atunci când voia un look foarte natural, sau îl amesteca în fondul de ten pentru un glow aparte. Nu m-am putut abține să nu-l încerc și eu, în condițiile în care tocmai descoperisem și eu fardurile de obraz și iluminatoarele. Aproape că nu-mi venea să cred că sora mea mai mică (cu 7 ani mai mică și pe care eu am introdus-o în lumea cosmeticelor!) mă învață lucruri. Și asta în condițiile în care ea îl folosea ușor atipic, pentru că în sine vorbim de un produs ce pentru marea majoritate se potrivește în locul fondului de ten. Pe pielea noastră foarte albă însă stătea absolut minunat ca și fard de obraz, fie simplu, tapotat cu vârful degetelor, fie ca bază pentru un fard de obraz pudră.

Nu cred că o să pot uita niciodată tubul negru de la Oriflame, pentru că la vremea respectivă era tipul de produs pe care nu mă așteptam să-l văd la sora mea. În același timp însă, a fost atât de ușor de folosit și de ea, încă diletantă în ale machiajului, cât și de mine, care eram deja în cursa pentru a descoperi tot ce se poate despre produse și tehnici de aplicare.

Aceasta a fost prima mea întâlnire cu Oriflame, pe care nu o voi uita, pentru că mi-a oferit un produs nou, foarte interesant și mi-a dat o lecție – să nu-mi subestimez sora mai mică atunci când vine vorba de produse cosmetice.

Ce ar trebui să aflați și voi, dacă nu știți deja, este că poveștile voastre despre și cu Oriflame pot fi premiate. Fiecare dintre noi putem contribui la „istoria” Oriflame în România, mai ales că anul acesta sunt aniversați 20 de ani ade activitate în țara noastră. Doar intrați pe site-ul dedicat aniversării Oriflame și povestiți momentul vostru fericit, visul vostru împlinit. Amintiți-vă de prima voastră întâlnire cu brandul și ajutați echipa din România să pună încă o cărămidă la casa visurilor îndeplinite.

Voi de cât timp folosiți produse Oriflame? Câți din cei 20 de ani ați fost alături de ei?

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.