Oscar 2018 – ce au purtat vedetele pe covorul roșu

0
1139

Noaptea trecută a avut loc gala premiilor Oscar 2018, prin urmare, curg râuri de cerneală electronică pe internet. Sunt lăudați câștigătorii, sunt disecați învinșii, sau invers, depinde de tabără. Oricum, cele mai multe materiale sunt despre ținutele vedetelor, ca de fiecare dată, și mai puține despre cine ce a câștigat.

Am deschis și eu, curioasă, mai multe articole și am intrat în galerii să văd cu ochii din dotare ce au purtat starurile de la Hollywood pe covorul roșu noaptea trecută. Mi-ar plăcea să îmi pot da cu o părere avizată și să fac un top al celor mai bine sau prost îmbrăcate vedete, cum însă toate cursurile pe care le-am făcut sunt din gama make-up și skin care, mă rezum la părerea neavizată 🙂

Nu am un top anume însă vreau să vă arăt ce mi-a plăcut, ce m-a inspirat, ce mi s-a părut mie, muritorului de rând, frumos în ținutele vedetelor la premiile Oscar 2018.

Gal Gadot în Givenchy Haute Couture, Jennifer Lawrence în Dior, Sandra Bullock în Louis Vuitton și Lupita Nyong’o în Atelier Versace, au ales rochii superbe, metalice. Decolteul lui Gadot a fost decorat cu o super bijuterie art-deco Tiffany & Co., pe numele ei “Blue Ice”. Mi-au plăcut extrem de mult ținutele lor. Sunt feminine și foarte puternice în același timp.

Le-am remarcat pe pe Ashley Judd care a purtat o rochie violet Badgley Mischka, pe Emma Stone în Louis Vuitton, sau pe Zendaya, probabil cea mai interesantă ținută de anul acesta, creată de către Giambattista Valli Haute Couture. Mi-au mai plăcut foarte, foarte tare Emma Stone cu o ținută custom made Louis Vuitton și Nicole Kidman într-o ținută electrică Armani Prive. Stone mi-a plăcut pentru că a avut o ținută curajoasă, a ales pantaloni într-o mare de rochii.

 

Mi-ar plăcea să le am pe toate în dulapul meu, asta clar. Dar cui nu i-ar plăcea? Sunt curioasă tare care au fost preferatele voastre de anul acesta. Vă aștept în comentarii cu părerile voastre. Hai să dezbatem ținutele împreună :))))

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.