Bonbons – accesorii dulci și colorate

0
1491

Prima oară am văzut un colier Bonbons la gâtul unei prietene bune, la un eveniment. Arătau absolut delicios și în capul meu deja rulau ținute la care accesorizam bomboane colorate. De atunci și până acum a trecut așa de multă vreme încât Monica Rădulescu, creatoarea bomboanelor de pus la gât, a lansat și o colecție prețioasă, de argint și a mai făcut bomboane și de aplicat pe tricouri.

Ideea de bomboane de pus la gât mi s-a părut foarte mișto, nu mai văzusem până atunci bomboane Raffaello pe care să le asortezi ținutei. Deși mai multe persoane au adoptat ulterior ideea și au creat propriile bomboane accesorii, mi se pare normal să apelăm la original. Nu doar calitatea produselor este cea la care ar trebui să ne gândim, ci și la faptul că ideile originale trebuie sărbătorite și sprijinite 🙂

Ca să înțelegeți mai bine de ce sunt așa de speciale Bonbons, am să vă povestesc puțin despre procesul de producție. Fiecare colier găzduiește cinci bomboane, asortate după pofta purtătoarei. Bombonicile sunt create manual, cu multă migală, pe fiecare dintre ele fiind cusute mărgeluțele minuscule care îi dau aspectul delicios. Când bomboanele sunt create din mai multe culori, mărgeluțele sunt cusute după un desen, nu așa la întâmplare. Implică multă muncă și foarte multă atenție pentru ca rezultatul final să fie nu doar bombonicios, ci și foarte rezistent.

Odată cu colecția de argint, Monica a lansat și un shop online de unde pot fi achiziționate minunatele coliere. Un fel de căsuță virtuală unde poți găsi Bonbons proaspăt scoase din cuptor. În plus, pentru iubitoarele de înghețată, a scos un produs nou în colaborare cu Couture de Marie – tricouri pe care sunt aplicate conuri de înghețată. Cupele de înghețată sunt Bonbons cu un design special, pe bază de arici, ce pot fi schimbate în funcție de pofta purtătoarei.

Vă las un link către minunata pagină de Facebook Bonbons, să vă delectați cu minunățiile Monicăi. Dacă aveți deja în colecție, vă aștept să îmi povestiți povestea voastră și a bombonelelor 🙂

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.