Esența dragostei – noile talismane Iubire de la Pandora

0
2158

Orice moment este potrivit pentru a-i declara persoanei iubite dragostea. Gesturile mici contează și-s la îndemâna oricui, însă de multe ori parcă nu le luăm în seamă, le trecem cu vederea. Iubirea face parte din noi, ne înconjoară în fiecare moment, dar avem nevoie de mici mementouri că ea într-adevăr există și rezistă. Și de ce nu, să le dăruim celor dragi, să ne asigurăm că știu cât îi prețuim.

Cred că ne este clar tuturor că femeile apreciază cel mai mult astfel de mementouri, însă cei de la care le așteptăm sunt bărbații. Iar Pandora celebrează în această iarnă cel mai important dar pe care ni-l putem oferi unul altuia – dragostea – prin intermediul colecției Essence

Pandora Essence - bratara - colier Love

Essence este o colecție specială, cu talismane ce reprezintă valori, iar noua colecție se concentrează pe transmiterea ideii de putere pe care o are iubirea.  Suntem invitați să ne amintim cât de mult iubim sau să spunem „te iubesc” cu ajutorul a trei talismane prețioase. Confecționate din aur de 14k acoperit cu zirconiu cubic roz, un talisman romantic cu piatra lunii trandafirie şi cel mai recent talisman Iubire al colecţiei, cu rânduri de inimi înlănțuite delicat, lucrate fin, care reprezintă legătura de dragoste a cuplului.

Pandora Essence - talismane Love

În plus, talismanul Demnitate  îmbină totul într-o luminoasă perlă albă de cultură de apă dulce, drept simbol perfect al afecţiunii şi devotamentului. Luna dragostei este după colț, iar cu astfel de simboluri purtate la încheietură promisiunile sunt reînnoite zilnic.

Ce-mi place mie la colecția Essence este finețea brățărilor și a talismanelor. Mai subțiri, dar la fel de atent lucrate, sunt bijuterii discrete, dar cu simbolistică puternică. Pe brățara mea Essence se află momentan doar două talismane (Prosperity și Hope), alese ca să-mi amintească zilnic pentru ce lupt și să nu mă sau niciodată bătută, chiar și atunci când totul pare greu.

Voi ce talisman Pandora Essence ați alege să vă reprezinte dragostea?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.