Ziua M – Sărbătorim dragostea de mamă

0
2760

Tradiție și tendințe. Acestea sunt cele două elemente pe care Pandora le îmbină în colecția ce sărbătorește Mărțișorul și Ziua Mamei. Simboluri ale dragostei necondiționate transpuse în talismane fermecătoare, finisate manual, pentru cele mai dragi femei din viețile noastre.

În perioada aceasta specială din an celebrăm mai mult decât oricând sprijinul, grija și iubirea pe care mamele ni le oferă constant. Ele sunt muzele noastre de viață și merită să primească întreaga noastră admirație. Așa că am putea foarte bine să le oferim un strop de strălucire în plus cu o bijuterie Pandora – talismane colorate, inele suprapuse, cercei, coliere sau pandantive.

Ziua Mamei - Colectie Pandora 8 Martie

Colecția pentru Ziua Mamei ne oferă bijuterii sclipitoare reprezentative pentru legăturile strânse de familie şi pentru afecţiunea unică dintre o mamă şi copiii săi. Frumusețea simbolică a sentimentelor și a legăturilor permanente, de neînlocuit, dintre membrii familiei este surprinsă într-o serie clasică și atrăgătoare.

Talismane Pandora Ziua Mamei

Nodul dragostei sărbătorește iubirea necondiționată și durabilă, o reprezentare atemporală a emoției. Liniile texturate și împletite laolaltă ilustreză legăturile strânse care țin familiile împreună. Iar seria Legătură strălucitoare include cercei, colier cu pandantiv și inel, dar și un talisman din aur de 14K, toate decorate cu zirconiu cubic transparent.

Nodul dragostei - Legaturi stralucitoare - Colectie Pandora Ziua Mamei

Bijuteriile Pandora au un loc special în inima mea și am păstrat ideea de la care întregul concept a pornit – acela de a sărbători și a marca anumite momente din viața mea. Au devenit mai mult de atât, sunt un trend și este „la modă” să deții o brățară Pandora. Nu fac deloc pe lupul moralist aici, însă dacă ați decis să oferiți cadou talismane și nu știți exact ce să alegeți, poate ar fi mai bine să faceți o surpriză memorabilă cu ajutorul unui card cadou. Valoarea se alege în funcție de dorințe (și buget), așa că nu există restricții din acest punct de vedere. Iar persoana căreia îi dăruiți acest card își poate alege bijuteriile astfel încât să facă parte din povestea sa sau să fie în tendințe.

Pandora Family Forever Bracelet

Vă spun asta pentru că mi s-a întâmplat să nu vreau să spun chiar oricui simbolistica talismanelor de pe brățările mele. Pentru mine sunt alegeri foarte personale și de împărtășit cu cei foarte apropiați. Așa că uneori devine ceva mai dificil să „ghicești” exact ce-și dorește fiecare posesoare de brățară Pandora, mai ales dacă nu are un wishlist pe site.

Și ar mai trebui să știți că până pe 8 martie în magazinele Pandora există o ofertă: alegeți trei produse cu model floral sau cu inimă, iar cel de-al treilea, cu prețul cel mai mic, este oferit cadou.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.