Oxette face echipă cu Moș Crăciun!

11
2672

De la Oxette m-am răsfățat anul acesta cu o pereche superbă de cercei, fix de 8 Martie. Nu că nu făceam parte deja din familia lor, nu ar fi prima bijuterie achiziționată de la ei. Însă anul acesta, de sărbători, Oxette face un parteneriat chiar cu Moș Crăciun pentru a veni în sprijinul marii familii a clienților săi.

Așadar, în perioada 1-24 decembrie, orice achiziție din magazinele Oxette înseamnă o șansă în plus pentru ca Moșul să primească lista de dorințe pentru anul acesta. Imediat ce călcați pragul unui magazin veți vedea panoul pe care toți clienții Oxette își trec dorințele de Crăciun.

Colectie Oxette Toamna-Iarna 2014

Dorințele exprimate pe panou primesc „O”-uri de la alți clienți Oxette, iar cea mai simpatică dorință (cu numărul cel mai mare de „O”-uri) va câștiga o ședință de machiaj profesional cu Mirela Vescan. Însă în fiecare magazin, dorința câștigătoare (cele mai multe „O”-uri)  va primi un ceas Oxette și o ședință gratuită de styling despre cum trebuie alese bijuteriile în funcție de ținute, evenimente și personalitate.

Fiecare participant la campanie va putea fi identificat pe baza bilețelului obținut de la consultanții Oxette, pe care se vor trece numărul bonului fiscal, data și datele de contact, să știe Moș Crăciun exact unde trebuie să vină când se anunță câștigătorii. Așa că nu uitați să completați toate datele și să atașați biletul pe panou, lângă dorință, atunci când cumpărați din magazinele Oxette. Va exista câte un câștigător în fiecare magazin și încă unul pe pagina de Facebook, unde sunt așteptate comentariile cu dorințele la această fotografie.

Oxette Toamna-Iarna 2014

Toate concursurile – cele din magazine și cel de pe Facebook – se termină pe 24 decembrie, ora 12.00 AM, astfel încât câștigătorii să aibă ce sărbători chiar de Crăciun.

Și ca să aveți mai multe motive să vizitați magazinele, iată și o selecție din catalogul pentru Toamnă-Iarna 2014/2015.

Bijuterii Oxette - cadouri Craciun 2014

Chiar! Care este cea mai mare dorință a voastră de Crăciun? 

11 COMENTARII

  1. setul acela albastru de bijuterii este superb :). cadoul cel mai de pret pe care mi l-as dori ar fi SANATATEA mea si a celor dragi mie , lucru ce iti doresc si tie si surorii tale ( care sper a trecut cu bine si peste recuperare) . apoi pe urmatoarele locuri pot sa vina diverse cadouri ca nu ma supar …bijuterii, cosmetice, parfumuri… 😀

    • Și mie mi se pare la fel de fain, e culoarea care atrage indiscutabil. Și da, Corina, să știi că asta îmi doresc și eu mai presus de toate. Sora mea este bine, mulțumesc de întrebare. Recuperarea decurge cum trebuie, deja s-a întors la facultate.

  2. Selectia ta de la sfarsitul articolului este mortala 😀
    Destul de scumpe produsele lor (mai degraba ma indrept spre Pandora), insa intr-adevar deosebite 🙂 Eu una as fi foarte incantata de un cadou Oxette <3

  3. Dorinta mea cea mai mare este sa intalnesc persoana care sa ma merite si sa ma iubeasca asa cum numia in filme vezi:-)
    De asemenea imi doresc sanatate pt parintii mei si sa-mi regasesc drumul legat de cariera,deci o sa fie o lista pt „mosu'” plina de sentimente,nu lucruri materiale.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.