Despre echipa BBJ

Salut!

Noi suntem Iuliana(Jules) și Raluca și scriem pe Beauty by Jules.

Site-ul a fost pornit inițial de Iuliana în 2010, din dorința de împărtăși din experiența sa cu produsele cosmetice. Dar și din dorința de a învăța mai multe despre îngrijirea pielii. Raluca face parte din echipă din vara lui 2015 și aduce cu sine o nouă experiență, pe partea de parenting, lifestyle și experiență de viață în general.

Am trecut amândouă pragul de 30 de ani și iubim lucrul ăsta. Scriem despre frumusețe în toate formele ei, nu doar despre cosmetice, tendințe și ce mai e nou pe rafturile magazinelor de frumusețe. Pentru că frumusețea este peste tot în jurul nostru, și atunci când vine vorba de emoție, dar și atunci când suntem nemachiate și cu o lungă listă de task-uri pentru ziua respectivă.

Ce vei găsi pe site. Noutăți cosmetice și din zona de lifestyle, chiar și articole despre modă. Review-uri pentru produse și servicii, tendințe și recomandări pentru cumpărături inteligente.

Recomandările pe care le facem sunt venite din experiențele noastre. Știm că privim lucrurile diferit și că avem așteptări diferite, așa că review-urile și recomandările pe care le facem ar trebui să fie privite doar ca ghiduri de utilizare și/sau cumpărături. Recomandăm ca orice informație să fie trecută prin filtrul personal înainte de a lua orice decizie. Sau să ne întrebi mai multe dacă ai neclarități, răspundem cu drag la comentarii și întrebări cât de repede putem.

Unde ne poți găsi:

Iuliana: contact@beautybyjules.ro

Raluca: raluca@beautybyjules.ro

Ne găsești și pe pagina de Facebook Beauty by Jules, sau pe instagram: Iuliana AICI, Raluca AICI.

Iuliana & Raluca.