Despre BbJ

Salut!

Eu sunt Iuliana(Jules) și Beauty by Jules este locul pe care l-am creat mai mult pentru mine, dar accept cu drag vizitele altor iubitori de frumos. Cu mult skincare, cu ceva machiaj, dar și cu tot felul de experiențe.

Site-ul a fost pornit inițial de mine (Iuliana sau Jules) în 2010, din dorința de împărtăși din experiența mea cu produsele cosmetice. Dar și din dorința de a învăța mai multe despre îngrijirea pielii. Raluca Zdrobiș a făcut parte din echipă din vara lui 2015, cu ideea de a aduce pe site și ceva informații din zona de parenting, lifestyle și o altă experiență de viață. Raluca nu mai face parte din echipa editorială Beauty by Jules de la finele lui 2018.

Am trecut pragul de 35 de ani deja și am început să privesc diferit viața și lumea, din varii motive. Nu e nepărat ceva rău, dar așa am ajuns să scriu despre frumusețe în toate formele ei. Nu doar despre cosmetice, tendințe și ce mai e nou pe rafturile magazinelor cu produse de frumusețe. Pentru că frumusețea este peste tot în jurul nostru, și atunci când vine vorba de emoție, dar și atunci când suntem nemachiate și cu o lungă listă de task-uri pentru ziua respectivă.

Ce vei găsi pe site. Noutăți cosmetice și din zona de lifestyle, chiar și articole despre modă și sănătate. Review-uri pentru produse și servicii, tendințe și recomandări pentru cumpărături inteligente. Și tot ceea ce îmi mai trezește interesul și merită să fie dat mai departe.

Recomandările pe care le fac sunt tot timpul scrise prin prisma personală. Știu că privim lucrurile diferit și că avem așteptări diferite, așa că review-urile și recomandările pe care le fac ar trebui să fie privite doar ca ghiduri de utilizare și/sau cumpărături. Rămâne permanentă recomandarea ca orice informație să fie trecută prin filtrul personal înainte de a lua o decizie de cumpărare. Sau pune mai multe întrebări, pentru că răspund din nou cu drag la comentarii și întrebări. Imediat ce timpul îmi permite.

Unde mă poți găsi:

Iuliana: contact@beautybyjules.ro

Sau mă mai găsești și pe pagina de Facebook Beauty by Jules, sau pe instagram AICI.

Iuliana, câteodată Jules.