Condiții giveaway

Pentru că pe blog se desfășoară tot timpul concursuri, iată condițiile generale, pe care trebuie să le îndepliniți doar o dată și rămân valabile pentru toate concursurile la care veți participa, pe blogul meu.

1. Să fiți fani ai paginii de Facebook a blogului –  Beauty By Jules.

2. În general această condiție este opțională, însă vă aduce șanse extra în concursuri. Să vă abonați la newsletterul Beauty By Jules. Găsiți căsuța de abonare pe partea din dreapta a blogului, iar abonații vor primi un newsletter zilnic, care conține ultimele articole de pe blog.

Și iată și câteva lucruri care să vă explice pas cu pas cum puteți îndeplini anumite condiții.

1. Share pe Facebook

Este frumos atunci când vedem pe wall-urile prietenilor diferite concursuri tentante. Așa că iată cum puteți da share și cum puteți obține URL-ul postării, pentru a participa la concursuri.

– Primul pas – apăsați butonul de Share/Distribuie, aflat sub poză. Toate concursurile mele vor avea un banner reprezentativ.

Va apărea o fereastră pop-up, unde puteți introduce un mesaj personalizat, pentru prietenii voștri. Dacă nu există condiții speciale legate de mesajul pentru share, scrieți ce considerați voi de cuviință.

În cazul în care share-ul trebuie să conțină un anumit mesaj, copiați mesajul și lipiți-l în fereastra de share.

După ce ați îndeplinit și condițiile de mesaj ( dacă sunt), apăsați butonul de Share Photo/Distribuiți fotografie.

Pe profilul vostru acum a apărut bannerul de concurs, împreună cu mesajul postat. Iată cum obțineți linkul postării:

– Mergeți pe profilul vostru. Ultima postare ar trebui să fie chiar poza pe care tocmai ați distribuit-o. Căutați sub text partea unde apare când a fost postată poza.

Dați click. Se va deschide doar linkul postării. Vă rămâne doar să copiați acel link și să îl introduceți în formularul de concurs.

De asemenea, aveți grijă ca linkul să fie public, altfel nu poate fi verificat. Dați click pe globul pământesc de lângă timp și selectați Public, ca mai jos.

2. Tag în pagină de Facebook.

Unele concursuri vor avea ca și condiție un tag în pagina magazinului/site-ului/brandului care sponsorizează concursul. Ca să puteți da tag corect, va trebui mai întâi să deveniți fan al acelei pagini. După ce ați devenit fani, iată cum dați tag într-o pagină sau pe profilul unuia dintre prietenii din listă.

În primul rând, tastați @

Tagul pentru pagina sau orice profil al prietenilor voștri nu funcționează la Copy+Paste, așa că va trebui să începeți să tastați primele litere ale numelui paginii sau prietenului pe care doriți să îl implicați în statusul pe care îl veți posta.

După ce începeți să scrieți câteva litere, va apărea o listă, de unde puteți alege pagina sau prietenul care vă interesează. Dați click pe pagina sau numele prietenului pe care doriți să aplicați tag.

În momentul în care tag-ul a fost aplicat corect, veți vedea numele paginii sau prietenului colorat în albastru.

Acum puteți apăsa cu încredere butonul de Share, tag-ul a fost aplicat corect, condiția a fost îndeplinită.

De asemenea, voi începe să folosesc Rafflecopter pentru înscrierea la giveaway-uri, deoarece acest formular gestionează înscrierile, alege câștigătorul, prin random și îl și publică. Condițiile opționale sunt disponibile doar celor care au îndeplinit toate condițiile obligatorii și permite înscrieri zilnice pentru acele condiții care pot fi repetate.

Voi updata această pagină și cu un tutorial despre cum se folosește Rafflecopter. Îl găsiți pe blog, aici.

Atenție! Premiile câștigate pe blog sau pe Facebook se revendică în maxim 7 zile de la anunțarea câștigătorilor pe blog și/sau pe Facebook. Au existat cazuri în care nu mi s-a răspuns nici măcar la emailul de anunț a câștigului și nu mi se pare corect pentru cei care chiar își doresc premiile. Premiile care nu sunt revendicate și sunt oferite de mine se pot reporta pentru alt concurs, iar pentru premiile oferite de sponsori, decizia rămâne la latitudinea acestora.


Livrare: Premiile pe care le ofer/trimit eu sunt livrate prin Poșta Română. Sunt o persoană normală, cu slujbă, buget, iar dacă nu cumva este vorba de premii care poate s-ar degrada dacă stau prea mult într-o cutie ( nu a fost cazul până acum), atunci nu pot să acopăr cheltuieli de curierat. Premiile oferite de sponsori, dacă nu cumva ajung la mine înainte de a fi trimise către câștigători, vor fi cel mai probabil trimise prin curier, dacă nu este specificat altfel în cadrul anunțului de concurs.