Vânătoarea de flori – un nou Treasure Hunt

13
1823

Pentru că data trecută v-a plăcut ideea mea, e cazul să purcedem la un nou Treasure Hunt 🙂 Și de mâine dăm startul unei vânători de comori pe blog. Acum căutăm coșuri cu flori.

De data aceasta o să vă arăt ansamblul premiilor – iată ce-am pregătit pentru voi, în cele 9 zile de premii.

Premiile sunt destul de variate, îngrijire și machiaj. Sunt în număr de 9 și le veți descoperi zilnic, urmărind indiciile de pe pagina de Facebook a blogului.

Pentru că v-a plăcut modul în care s-a desfășurat concursul data trecută, iată cum care vor fi pașii:

1. În fiecare zi voi posta pe pagina de Facebook un indiciu. Voi face trimitere către un articol de pe blog. Cititorii fideli ar trebui să descopere destul de repede unde se ascunde premiul, dar vor avea o șansă și cititorii mai noi, cu puțină muncă de detectiv 🙂

2. Căutați în cadrul articolului/articolelor către care trimite indiciul iconița de mai jos.

3. Click it! Veți fi redirecționați către premiu și formularul de înscriere :)

Fiecare premiu va fi disponibil câte 3 zile pe blog, așa că aveți ceva timp să-l descoperiți. În maxim 3 zile după încheierea înscrierilor pentru un premiu voi anunța pe Facebook articolul unde a fost ascuns coșul cu flori și cine a câștigat premiul.

Înscrierea în concurs se va face printr-un formular Rafflecopter, prin îndeplinirea câtorva condiții. Cele uzuale, pe care le găsiți și în condițiile generale pentru giveaway-uri. Câștigătorii au la dispoziție 14 zile calendaristice să își revendice premiul, altfel acesta se va reporta.

Vânătoarea de comori începe mâine, 8 aprilie și se încheie pe 19 aprilie. Sunt 9 premii, deci 9 zile de concurs +3 zile perioada de căutare a ultimului premiu pus în joc.

Ce spuneți, căutăm coșuri cu flori?

13 COMENTARII

  1. Vai cum arata cosul ala ! Vad o oja mov, mai vad si produse PlanetSpa, mmm. Desi eu si random/Rafflecopter suntem mai distanti asa (recunosc ca mi-a facut de curand o surpriza) voi incerca totusi, pentru cosuletul ala de flori (tare dragalas) si pentru distractie! Asadar…comori sa fie !

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.