„Vânăm” personajele ING prin București

1
1102

Am o misiune pentru voi 🙂 Vă invit să căutăm prin stațiile RATB personajele ING. Găsitorilor se oferă recompensă.

Suntem diferiți și avem nevoi diferite, iar cei de la ING Bank sunt perfect conștienți de acest lucru. Și ca să exemplifice diversitatea nevoilor, comportamentelor și personalităților clienților săi, a fost creată o serie de personaje. Singuri sau în grupuri, fiecare are o poveste.

Hai să-i cunoaștem:

1. Vampir și Domnița Carla

2. Vânatorul Tibi și Iepurele Stelică

3. Doamna Amina și pechinezul George

4. Rockerul Socaciu

5. Melcul – Domnul Vifor

6. Tata Marcel și bebe Sorel

7. Familia Marțian

8. Fetele de la Căpâlna

9. Căpitanul Agopian

10. Doamna Cecilia (cu sezlongul)

11. Taco si Paco

12. Doamna și domnul Titza

13. Marele Rossini

14. Doamna Vichi (cu casca)

15. Bucatarul Pamfil

16. Robotelul Este

17. Mumia Rodrigo

18. Gimnasta Gina

19. Gimnasta Ginuta

20. Gimnasta Gineta

Câteva dintre personaje poate vă sunt cunoscute din spoturile TV, însă și altele așteaptă să le descoperiți în online și offline, în aplicația de Facebook sau pe site-ul dedicat, disponibil și de pe mobil.  Și îmbarcarea tuturor personajelor în aplicația de mobil vă poate aduce o excursie la Amsterdam!

Și acum să trecem la misiunea voastră. În București sunt 60 de stații de autobuz colantate cu aceste personaje (HARTA AICI). Pe lângă faptul că puteți scana codurile QR și veți intra în aplicația de mobil, îmbarcând personaje la bord, intrând în cursa pentru excursia la Amsterdam,  eu vă mai ofer o șansă să câștigați un set complet de călătorie: umbrelă, rucsac, cană, pernă și pătură de avion.

Cum?

Vă invit să fotografiați personajele pe care le întâlniți în calea voastră. Apoi să postați pozele pe profilul vostru de Facebook și să-mi lăsați-mi linkul pozei într-un comentariu. Ca să fie cât mai ușor de contorizat, comentariul trebuie să arate așa:

Numele personajului, stația de autobuz în care ați fotografiat personajul și linkul pozei de pe profilul vostru (aveți grijă să fie public).”

Vă mai spun că suntem într-o competiție cu echipe formate din câte 3 bloggeri și cititorii lor. Și că eu fac parte din echipa Cristinei Bazavan, împreună cu Katynel.  Și că tare-tare mi-ar plăcea să învingem echipele celorlați bloggeri. Învinge echipa care adună prima pozele cu cele 20 de personaje. Unul dintre voi câștigați setul de călătorie indiferent de rezultatul echipei de bloggeri.

Ce spuneți, câștigăm „vânătoarea”? Mă ajutați să demonstrez că am o comunitate cool și plimbăreață?

UPDATE: Personajele pe care le fotografiați trebuie și scanate ( aveți un QR code lângă fiecare personaj din stațiile RATB). Toți cei care scanează cele 20 de personaje prin aplicația de mobil  intră în tragerea la sorți pentru o excursie la Amsterdam, la finalul campaniei – 4 aprilie.

1 COMENTARIU

  1. Cei de la ING au o echipa de marketing foarte isteata. Intotdeauna i-am apreciat. O sa tin si eu un ochi atent pe strada sa vad personajele ING 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.