Toată lumea câștigă cu Nomasvello!

26
3853

Citești aceste rânduri, deci cu siguranță faci parte din comunitatea Beauty by Jules, așa că împreună cu Nomasvello am decis să îți răsplătim fidelitatea cu un tratament gratuit.

Stai pe-aproape săptămâna aceasta, pentru că în curând, chiar într-una din zilele următoare, vei putea descoperi pe blog și pe pagina de Facebook o parolă ce îți va permite să te bucuri de unul dintre tratamentele oferite de centrele Nomasvello din România. 

Ai aflat parola? Ai 24 de ore la dispoziție din momentul în care aceasta este scrisă pe Facebook să te prezinți la unul dintre centrele Nomasvello selectate în cadrul campaniei și să extragi unul dintre premiile oferite în tombolă. Absolut nimeni nu pleacă acasă fără să fie premiat!

Tratamentele care pot fi câștigate: ședințe de epilare definitivă, tratamente de rejuvenare facială, tratamente de curățare facială, tratamente anticelulitice, tratamente pentru fermitate și albire dentară.

Verifică de acum care sunt centrele înscrise în cadrul campaniei chiar aici — >  http://www.nomasvello.ro/centre/

Concurs cu 869 premii Nomasvello

Regulile campaniei promoționale:

1. Parola este valabilă pentru întreaga comunitate a blogului meu, așa că dacă citești aceste rânduri, faci parte din ea și poți câștiga unul dintre premii.

2. Beauty by Jules nu este singurul blog implicat în campanie, așa că fiecare parolă pe care o vei găsi aici va fi unică.

3. Parola este valabilă 24 de ore din momentul în care a fost anunțată pe pagina de Facebook și pe blog (în lateral, verifică zona de pe partea dreaptă)

4. Parola poate fi folosită la un singur centru Nomasvello, așa că identifică-l pe cel care ți-este cel mai aproape.

5. Serviciul câștigat prin tragere la sorți poate fi valorificat în următoarele 3 săptămâni de la validarea parolei în centrul Nomasvello ales. 

6. Fiecare cititor trebuie să prezinte un act de identificare în momentul extragerii serviciului Nomasvello din urna de tombolă. 

7. Fiecare persoană poate participa în campanie cu o singură parolă, de pe un singur blog implicat în campania promoțională. Nu va putea ridica premii din două sau mai multe centre Nomasvello.

8. Fiecare centru are tratamente diferite, iar informațiile complete despre care sunt aceste se pot afla pe www.nomasvello.ro

Ca notă finală, te pot asigura că parola va fi postată pe pagina de Facebook și pe blog dimineața, înainte de ora 10.00, când se deschid majoritatea centrelor Nomasvello, ca să poți astfel avea întreaga zi la dispoziție pentru a revendica premiul. Ziua în care va fi anunțată parola încă nu este stabilită, așa că verifică dimineața blogul și pagina de Facebook a blogului.

Centrele Nomasvello se găsesc în mai multe orașe din România: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați și Timișoara, deci dacă te afli în oricare dintre aceste orașe trebuie să mergi să-ți ridici premiul.

Cine vrea să încerce serviciile Nomasvello?

26 COMENTARII

  1. Ce initiativa frumoasa :o3. Din pacate nu am in oras niciun centru Nomasvello :(. Mult succes celorlalte fete, poate castiga premii pe placul lor si poate impartasesc si experienta lor cu noi 😀

  2. niciunul pe aproape de mine, bafta celorlate cititoare ale blogului, Jules!
    Aaaaaaa, am primit astazi kitul de la Vichy, mi l-a adus curierul la serviciu, asa ca inca nu l-am desfacut, dar revin revin revin cu drag <3 Multumesc frumos!!!!!!!!!!!

  3. Cel mai aproape centru de mine este cel din Afi Palace Cotroceni…sa vedem cum facem…ca parca vad ca am parola,dar nu am timp in ziua respectiva sa ajung :))

  4. Iti multumesc frumos,esti prompta ca de obicei:-)
    Sper sa fie un raspuns pe placul meu,m-as bucura sa pot” profita” de oferta:-)
    Sunt cu ochii pe blog:-)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.