Ce trebuie să știi despre Sephora Beauty Jackpot

24
4265

Poate ați aflat deja de Beauty Jackpot, un joc marca Sephora ce se desfășoară în București, în piața Timpului, lângă magazinul Cocor. Eu am fost ieri acolo pentru că voiam să văd exact cum se desfășoară jocul și să vă pot da toate detaliile necesare.

În primul rând, este nevoie să vă înscrieți în aplicație și să primiți invitația de participare prin email. Regulamentul complet al jocului în găsiți AICI, în caz că ați bifat fără să-l citiți căsuța la înscriere fără să citiți.

Așadar, primul pas este înscrierea în aplicație. Locurile sunt limitate, așa că este necesar să vă regăsiți pe lista participanților atunci când mergeți să trageți de manetă. Beauty Jackpot se desfășoară timp de 4 zile, iar ultima zi de participare este 25 octombrie. Puteți alege ziua în care vreți să participați, în limita locurilor disponibile.

Programul începe la ora 16.30 și se termină la 20.30 în cursul săptămâni, la 21.30 sâmbătă.

Dacă ați parcurs toți pașii de înscriere și ați primit emailul de confirmare a participării, în ziua stabilită vă prezentați în Piața Timpului, la standul Sephora de lângă magazinul Cocor și după ce v-ați regăsit pe listă, trageți de manetă. 

Premiile sunt made in Sephora și constau în rujuri, oje, farduri de pleoape și truse de farduri, geluri de duș și marele premiu – un voucher de 500 de euro pentru a-l folosi pentru a cumpăra produse marca Sephora în 2015.

Premii Sephora Beauty Jackpot

Ce este cel mai important de reținut: este necesară înscrierea în aplicația de pe Facebook, dar și prezența fizică la standul Sephora din București în ziua în care ați primit confirmarea de participare. Jocul nu se desfășoară online, iar premiile câștigate le primiți pe loc.

Eu am câștigat un ruj Sephora în nuanța Latin Lover și îi mulțumesc Alexandrei pentru colajul pe care mi l-a făcut 🙂

Sephora Beauty Jackpot - Desfasurare

Baftă la Sephora Beauty Jackpot, să-mi spuneți ce premii ați câștigat!

24 COMENTARII

  • Elena, ce detalii îți mai trebuie? Am explicat exact ce se întâmplă în cadrul evenimentului, am fost deja acolo tocmai ca să pot da informații cât mai relevante.

 1. Cum nu-s prin zona,n-am cum sa particip,dar chiar azi am primit un sms legat de un discount la prod marca sephora si de un cadou la vizita in magazin.

 2. Si eu am fost tot ieri, dar nu te-am vazut sau nu te-am recunoscut. Am fost a zecea persoana care a tras de maneta si am castigat…ta-da-da-da-da.-drums..o trusa de farduri make-ul Academy 🙂 am ramas socata, mai ales ca toate fetele din fata mea castigasera cate un ruj, o oja, un fard. 😀

 3. Când am văzut pe Facebook asta, nu îți imaginezi cât de încântată am fost! :)) Dar încântarea mea a scăzut când am văzut că nu am primit niciun mail, însă am citit pe pagina lor, și m-am gândit, că va fi reprogramată sesiunea de astăzi, sâmbătă, din cauza vremii nefavorabile.
  Oricum, voiam să te întreb, știi ceva despre Sesiunile de flash make-up Shiseido din Sephora Orhideea, ce vor avea loc între 23 și 26 octombrie?

  • Eu m-am înscris din prima zi, de cum au anunțat jocul și am primit abia a doua zi la 12 confirmarea, deci e posibil să vină chiar în ziua în care vrei să mergi emailul.
   Am văzut și eu că au reprogamat pentru sâmbătă sesiunea de astăzi, vă țin pumnii să fie vremea bună!
   Te încurajez să mergi la orice sesiune de machiaj organizată de branduri. E o ocazie perfectă să descoperi produsele, să vezi cum ți se potrivesc și să afli detalii despre ele, să obții mostre de încercat acasă 🙂
   Sephora organizează des astfel de sesiuni, nu știam de Shiseido, văzusem Dior astăzi la ei pe wall 🙂

   • Între timp am primit și mail-ul cu confirmarea. 😀
    Da, după aceea am văzut pe wall-ul lor mai multe sesiuni de make-up și nu știam la care să merg mai repede, dar apoi am observat că nu toate sunt în București. Sună bine acela din Sephora Orhideea, întrucât, pe lângă make-up, se menționează și despre sesiuni de diagnoză. Da, sincer, de abia aștept! 😀

    • Yey! Îți țin pumnii pentru un super-premiu!
     Mergi la Shiseido și vezi ce și cum 🙂 Au produse premiate și pe partea de îngrijire, de aceea oferă și sesiuni de diagnoză 🙂

 4. Buna Jules; regret ca nu ma pot deplasa inca in urma accidentului; sigur ma inscriam; oricum, ma bazez pe tine si in viitor nu voi mai rata invitatiile si recomandarile tale; un week-end pe placul tau; cu mult drag, pe curand ! 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.