Republic of Tutu revine – Giveaway din următoarea colecție

26
2160

Poate câteva dintre voi au auzit de Republic of Tutu și posibil și mai puține să știți că eu eram cea „din spate”. Ei bine,  „febra creației” m-a cuprins din nou și de data aceasta am și o co-echipieră. Desigur, veți afla mai multe despre acest lucru la momentul potrivit.

Încă mai avem multe detalii de pus la punct, deși folosim fiecare minuțel din timpul liber pe care îl avem să creăm fiecare câte o colecție. Avem stiluri diferite și în curând sperăm să reușim să lansăm „la apă” și site-ul.

Dar eu nu mai am răbdare, așa că pun deja la bătaie o pereche de cercei din colecția la care încă lucrez. Am decis să folosesc aluminiul ca și element principal, mai exact solzi și zale din aluminiu, frumos colorate și în același timp ușoare.

Dacă vă tentează perechea de cercei de mai jos, lucrată cu solzi din aluminiu portocalii și roșii și accesorii tehnice din alamă patinată, vă invit să participați la concurs.

Ca să participați, vă rog să completați formularul Rafflecopter de mai jos, conform instrucțiunilor. Va fi nevoie de 2 like-uri la paginile Beauty by Jules și Republic of Tutu și un share – condiții obligatorii. Pentru 5 șanse în plus, introduceți un comentariu la acest articol, specificând la ce ținută ați purta această pereche de cercei.


a Rafflecopter giveawayConcursul de desfășoară până pe 12 mai, urmând ca în maxim 48 de ore să fie anunțat și câștigătorul. Completând condițiile obligatorii aveți 7 șanse în concurs, completând și condiția opțională, pe care o veți vedea după ce completați condițiile obligatorii, aveți 12 șanse la extragere. Vă rog să completați corect câmpurile, aveți aici detalii despre completarea formularului Rafflecopter și aici detalii despre obținerea linkului de share.

Premiul poate fi revendicat în maxim 14 zile de la anunțarea câștigătorului în cadrul aceluiași formular Rafflecopter, iar pe pagina de Facebook a blogului va fi anunțat momentul în care s-a afișat câștigătorul.

Vă tentează să câștigați acestă pereche de cercei?

26 COMENTARII

  1. i-as purta cu o rochie alba si lunga de vara , cu parul strins lejer si cu niste sandale comode in care sa imi pluteasca pasii….:))))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.