Pregatire temeinica pentru sarbatori

0
867

Mai sunt doar 32 de zile până la Crăciun, o lună şi puţin până de Revelion şi sunt convinsă că multe dintre voi deja vă faceţi planurile de îngrijire şi înfumuseţare. Fiecare dintre noi vrem să arătăm perfect.

De curând s-a lansat un nou site de reduceri, geo-targetat. InZonaTa oferă posibilitatea de a profita de reduceri fix în zonele unde aveti acces cel mai ușor, fiind astfel mult mai ușor să faceți selecția.

Deși am slăbit destul de mult de la începutul anului și pare că nu este atât de ușor să pun la loc, mă tentează procedurile de remodelare corporală. Nu neapărat pentru efectul de slăbire, cât pentru efectul de tonifiere asupra corpului. Cum timp pentru sală chiar nu am și sunt relativ leneșă când vine vorba de sport (prefer să fac mișcare mergând pe jos), am dat peste o ofertă care mi se pare interesantă.

Am găsit pe site-ul mai sus menționat o serie de 42 de proceduri de modelare corporală, la prețul de 699 de lei. Prețul poate părea destul de mare, însă la un calcul rapid, fiecare procedură ar costa puțin sub 17 lei. Începe să sune bine, nu?  Pachetul cuprinde 18 ședințe fast slim, 6 ședițe de împachetări hidratante la termocuvertură (ah, ce bine sună!), 3 ședințe de peeling pe bază de cafea (piele fină…mmm), 6 ședințe de ultrasunete, 3 ședințe de vacuum, 3 ședințe radiofrecvență și 3 ședințe de drenaj limfatic. Reducerea este de 70% față de prețul inițial, de 2330. 

Recunosc, nu sunt o mare devoratoare de astfel de proceduri, însă oboseala acumulată în ultimele luni parcă începe să-și arate colții și toate procedurile de mai sus mie îmi sună a răsfăț și relaxare. Sunt sigură că printre cititoarele mele se află cel puțin câteva care au încercat astfel de proceduri și mi-ar plăcea mult să-mi spuneți cum vi se par, ce efecte au avut asupra voastră.

Lanțul de saloane Glamour, care face această ofertă este poziționat ultra-central, sediile sunt la Unirea și la Victoriei, urmând ca în curând să se deschidă încă o locație pe Bulevardul Decebal (adică și mai aproape de mine).

Oferta este valabilă încă 7 zile și mi-ar plăcea mult să aflu părerea voastră despre astfel de pachete, cred că aș merita un răsfăț și nu mi-ar displăcea deloc să profit de oferta! Vouă cum vi se pare?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.