Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune? – Concurs Farmec

7
1375

Tocmai am primit newsletterul de la Farmec si am aflat de concursul care se desfasoara incepand de astazi, pana pe 12 noiembrie.

Puteti castiga produse de ingrijire a parului pentru o perioada de 1 an, 9 luni sau 6 luni, raspunzand in maxim 100 de cuvinte la intrebarea „Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?”. Fiti creative si nu uitati, doar 100 de cuvinte. Puteti sa folositi un document Word pentru a numara cuvintele (asta am facut eu).

Farmec are inca 2 parteneri pentru acest concurs, DivaHair si  Avantaje. Inca nu am reusit sa identific linkul pentru concursul organizat de Avantaje, insa daca il gasiti voi, va rog anuntati-ma. Pentru a putea participa, trebuie sa accesati paginile speciale create in forumurile celor 3 site-uri.

Bafta!

7 COMENTARII

    • Da, asta cred si eu, ca inca nu s-a afisat. Oricum, din ce am citit pe forumul de la DivaHair, fiecare partener alege un castigator, iar dintre cele 3 raspunsuri se alege locul 1, 2 si 3. Oare putem participa pe toate site-urile?

  1. Daca parul ar vorbi, ar spune multe lucruri interesante, precum nehotararea mea in privinta lungimii, volumului, ori culorii, tratamentele naturiste aplicate de la ou pana la frunze de nuc si suvinte colorate cu albastru de metil. Eu ma tund singura, mai nou, imi aplic tratamente doar cand simt ca parul are nevoie, il las sa respire, nu il agasez cu prea multe produse, simt cand ma cearta dar si cand imi multumeste. Nu e usor sa fim cei mai buni prieteni, cum nu e usor nici sa mentinem focul dragostei..(90 cuvinte)

    Daca e ceva in neregula va rog spuneti-mi.

    • Draga mea, raspunsurile trebuie postate pe site-urile din linkurile din postare. Eu nu am facut decat sa anunt concursul, nu il organizez eu. In penultimul paragraf ai 2 linkuri, daca dai click pe Farmec si DivaHair. Imediat cum se posteaza si pe site-ul Avantaje, voi updata continutul anuntului.
      De asemenea, poti participa pe toate cele 3 site-uri, insa se va lua in considerare doar primul raspuns, daca cumva raspunsul tau este ales de 2 ori.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.